Linna Trade

TUOTTEET

KNUTH MACHINETOOLS JA STAHLWERK METALLINTYÖSTÖKONEET

 

Saksalainen KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin.

KNUTH METALLINTYÖSTÖKONEET valmistetaan Saksassa tai KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön.

 

Knuth erittäin kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät, Knuth sorvit, jyrsinkoneet, laser, plasma, vesi ym. leikkauskoneet, porakoneet, sahat, hiomakoneet, puristimet ja särmäyskoneet, levytyökoneet ja lisätarvikkeet.

 

Lataa kuvasto tästä    Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä Valmistajan kotisivu

 

 

STAHLWERK PREMIUM CNC-sorvit ja Työstökeskukset

 

 

STAHLWERK - räätälöityä premium-CNC-tekniikka Etelä Koreasta

 

STAHLWERK tarkoittaa korkeaa laatua, luotettavuutta, tekniikkaa, loistavaa hinta laatua ja investointia kohtuuhintaan.

 

STAHLWERK Premium CNC -koneet vakuuttavat edistyneen, käytännössä testatun muotoilun ja kestävän kilpailuetunsa vuoksi. Olipa sitten kyse CNC-sorvista, CNC-työstökeskuksista tai CNC-porakoneista – kaikki STAHLWERK-koneet ovat korkea laatuisia kaikissa yksityiskohdissa. Ne on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti ja varustettu Fanuc 0i TD / MD -ohjeuksella.

 

STAHLWERK täyttää vaativimmatkin vaatimukset.

 

Portfolio sisältää täydellisesti sovitetut lisävarusteet ja erilaiset automaatiovaihtoehdot. Jokaiselle koneelle löytyy yli 70 erilaista optiota räätälöintiä varten, mikä merkitsee lyhyempiä työstöaikoja, vähentynyttä seisokkiaikaa ja parantunutta tuottavuutta.

 

STAHLWERK asettaa korkeat vaatimukset koneille ja tuotannolle.

 

STAHLWERK käyttää vain valittujen sertifioitujen, tunnettujen toimittajien komponentteja. Kaikki tuotantolaitokset ovat ISO-sertifioituja. Kaikki koneet täyttävät CE-standardin vaatimukset ja käyvät läpi mukautetun laadunvarmistusjärjestelmän tarkistuksen yhdessä lopullisen kokoonpanotarkastuksen kanssa.

 

STAHLWERK - Ensiluokkaiset koneet premium-palvelulla.

 

Stahlwerk tarjoaa erinomaista palvelua: erittäin nopeaa vasteaikaa, suurin osa ongelmista ratkaistaan ​​puhelun aikana; alkuperäisten varaosien pikakuljetus. Koneet voidaan halutessa toimittaa käyttöön otettuna, asennettuna ja koulutettuna asiakkaan luona tai Stahlwerkillä Saksassa. Koulutus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan, myös huoltoteknikkojen vierailut paikan päällä tai on-Line voidaan järjestää.

 

 

Katso erittäin kattava valikoima täältä   PYYDÄ TARJOUS!