Linna Trade

Koneet harraste-, koulutus- ja kunnossapitokäyttöön

KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin. KNUTH metallintyöstökoneet valmistetaan Saksassa tai KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön.

 

Lataa kuvasto hintoineen tästä    Valmistajan kotisivu

 


Erittäin kattava valikoima

Luna toolstoren tuotevalikoimista löytyy yli 35000 tuotetta sellaisista tuoteryhmistä kuten koneet, käsityökalut, lastuovat työkalut, mittaustekniikka, painelima, momentti, hitsaus ja hionta ja kemikaalit.

 

Katso tuotteet tästä