Linna Trade

Monitoimileikkurit, hydrauliset lävistimet ja pyörölevyn leikkauskoneet

Englantilaisen Morgan Rushworthin koneet ovat varteen otettava vaihtoehto konetta valitessa. Koneet on valmistettu kokonaan Englannissa laadukkaista tunnetuista komponenteista, ne soveltuvat jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, niillä on lisäksi erinomainen hinta laatu suhde ja ovat luokassaan järkevästi hinnoiteltuja. Tehtaan juuret ulotttuvat aina vuoteen 1872. Morgan Rushworth -tuotemerkki on aina ollut "Excellence", ja se toimittaa korkealaatuisia koneita vaativille asiakkaille ympäri maailmaa. Morgan Rushworth on edelläkävijä ja tullut tunnetuksi uusien standardien asettamisesta metalliteollisuudelle! Valmistajan kotisivu

Monitoimileikkurit

HSW- ja HST-sarjan koneissa on vakiona, lävistys-, loveamis- ja leikkaustyöasemat. Asemaa on varustettu ohjaimilla, joilla voidaan ohjata turvallisesti jokaista toimintoa. Stopit vakiona ja HST-malleissa on automaattinen rajakytkin. HST sarjan Monitoimileikkureita on saatavana 175 tonnin puristusvoimaan asti. Optiona putken loveamis-, - taivutus- ja lävistys loveamisasemalla.

Katso tuotteet tästä

 

HSW 45- ja HSW 60-sarjan kompaktit ja universaalit hydrauliset monitoimileikkurit. 5 työasemaa ja jotka on suunniteltu mahdollisimman tehokkaasti volyymituotantoon. Lävistys, leikkaus, katkaiseminen ja loveaminen voidaan suorittaa heti painamalla liikkuvaa jalkapoljinta. Rajakytkimet mahdollistavat iskunpituuden tarkan säädön, jotta työaika joka riippuu materiaalin paksuudesta on mahdollisimman pieni. Kulma-leikkausasemalla kulma- rautaa voidaan leikata kulmaa 45 ° - 90º kulmissa, sekä sisä. – että, ulko työkaluilla.

Katso tuotteet tästä

 

Hydrauliset lävistyskoneet

Morgan Rushworthin hydrauliset lävistyskoneet ovat saatavilla malleissa, joiden kapasiteetti on 70 tonnia ja jopa 175 tonnia. Kaikissa malleissa on vakiona 625 mm syvä kita. Vakiovarustukseen sisältyvät vankka työpöytä, jossa on säädettävä takavaste, universaali työkalun pidin, asemat työkalut putken-, kulmaraudan- ja laipan lävistykseeni. Koneet ovat saatavilla myös kaksi puolisilla lävistys asemilla.

Katso tuotteet tästä


Pyörölevyn leikkauskoneet

Morgan Rushworth pyörölevyn leikkauskoneissa on tarkka, tukeva ja vakaa teräsrunko, jonka ansiosta kone soveltuu tuotantokäyttöön. Pienemmillä koneilla on manuaalinen säätö ylemmällä leikkurilla, kun taas tehokkaassa PCC 2000 / 5.0 -mallissa on hydraulinen leikkurin säätö ja hydraulinen kappaleen kiinnitys. Vakiokokoonpano mahdollistaa sekä standardi pyörölevyjen valmistuksen, sekä sisäleikkauksen leikkaamisen laippojen valmistamista varten.

Katso tuotteet tästä