Tuotteet

CNC-TYÖSTÖKONEET, Cazeneuve, Strugovi Potisje, Stahlwerk

STAHLWERK CNC-sorvit ja Työstökeskukset

STAHLWERK – räätälöityä premium-CNC-tekniikka Etelä Koreasta

STAHLWERK tarkoittaa korkeaa laatua, luotettavuutta, tekniikkaa, loistavaa hinta laatua ja investointia kohtuuhintaan.

STAHLWERK Premium CNC -koneet vakuuttavat edistyneen, käytännössä testatun muotoilun ja kestävän kilpailuetunsa vuoksi. Olipa sitten kyse CNC-sorvista, CNC-työstökeskuksista tai CNC-porakoneista – kaikki STAHLWERK-koneet ovat korkea laatuisia kaikissa yksityiskohdissa. Ne on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti ja varustettu Fanuc 0i TD / MD -ohjeuksella.

STAHLWERK täyttää vaativimmatkin vaatimukset.

Portfolio sisältää täydellisesti sovitetut lisävarusteet ja erilaiset automaatiovaihtoehdot. Jokaiselle koneelle löytyy yli 70 erilaista optiota räätälöintiä varten, mikä merkitsee lyhyempiä työstöaikoja, vähentynyttä seisokkiaikaa ja parantunutta tuottavuutta.

STAHLWERK asettaa korkeat vaatimukset koneille ja tuotannolle.

STAHLWERK käyttää vain valittujen sertifioitujen, tunnettujen toimittajien komponentteja. Kaikki tuotantolaitokset ovat ISO-sertifioituja. Kaikki koneet täyttävät CE-standardin vaatimukset ja käyvät läpi mukautetun laadunvarmistusjärjestelmän tarkistuksen yhdessä lopullisen kokoonpanotarkastuksen kanssa.

STAHLWERK – Ensiluokkaiset koneet premium-palvelulla.

Stahlwerk tarjoaa erinomaista palvelua: erittäin nopeaa vasteaikaa, suurin osa ongelmista ratkaistaan ​​puhelun aikana; alkuperäisten varaosien pikakuljetus. Koneet voidaan halutessa toimittaa käyttöön otettuna, asennettuna ja koulutettuna asiakkaan luona tai Stahlwerkillä Saksassa. Koulutus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan, myös huoltoteknikkojen vierailut paikan päällä tai on-Line voidaan järjestää.

Stugovi työstökoneet

Strugovi Potisje LTD on yritys, joka omaa yli 90-vuoden perinteen ja kokemuksen työstökoneiden tuotannosta. Ohjelmassa on sorveja, raskaiden- ja keskiraskaiden työkappaleiden käsittelyyn. PA- ja PD-sarjat sekä “Morando”-sorvit. Konetyyppejä on, sekä manuaali, että CNC-versioina.

Yritys on toimittanut 35 000 sorvia kaikkialle maailmaan, enimmäkseen Yhdysvaltoihin, noin 10 000 kappaletta, myös Kanadaan, Australiaan, Uuteen Seelantiin, Etelä-Koreaan ja EU:n alueelle, lähinnä Italiaan ja Saksaan. Kaikki koneet on rakennettu ensiluokkaisilla, materiaaleilla FAG laakerit, johteet on karkaistu 50 HRC ym ym. Käytetyt sorvit; uusien koneiden lisäksi tehdas myös kunnostaa omia ja muiden merkkien sorveja myyntiin lähes uuden veroisiksi; uudet johteet, laakerit, sähkökaappi, digitaalit, työkalun pitimet, lisäksi koneita voidaan tässä vaiheessa myös räätälöidä ym. ym. 12 kk:n takuulla. Kunnostetut koneet ovat hinnaltaan ja käyttöarvoltaan järkeviä hankkia. Tehtaalla on historiaa yhteistyöstä Gildemeisterin kanssa. Koneet ovat valmistajan mukaan samaa laatutasoa, kuin esimerkiksi, TOS, Harrison, Colchester, Poreba ja italialaiset valmistajat ollen kuitenkin hinnaltaan maltillisempia.

Cezeneuve 

CAZENEUVE on erikoistunut yli 110 vuoden ajan perinteisten ja korkean teknologian koneiden suunnitteluun. CAZENEUVE koneet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa Pont-Evequessa.

CAZENEUVE tekee sorvit erittäin helppokäyttöisiksi, nopeasti opittaviksi ja kykeneviksi tuottamaan hyvin monimutkaisia ​​osia. Konsepti, jolla aloitus kustannukset saadaan maltillisiksi ja tuotanto kustannukset kilpailukykyisiksi.

Yrityksen strategia perustuu käytännönläheiseen lähestymistapaan (operaattorien suunnittelemat sorvit operaattoreille), korkeaan tekniseen osaamiseen, tarkasti valvottuun tuotantoon ja korkealaatuiseen palveluun. CAZENEUVE kehittää yhä tuottavampia koneita, jotka vähentävät merkittävästi koneistuskustannuksia.

Valikoimista löytyvät; Xenon CNC Jyrsinkoneet, perinteiset FV jyrsinkoneet, perinteiset Optica sorvit, Puoliautomaattiset sorvit OPTIMAX, Digitaaliset opetettavat sorvit OPTIMAX CN ja tuotantosorvit iD MAX.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by