Tuotteet

CNC-TYÖSTÖKONEET, Weyrauch, MCM, AVIA, Stahlwerk

STAHLWERK CNC-sorvit ja Työstökeskukset

STAHLWERK – räätälöityä premium-CNC-tekniikka Etelä Koreasta

STAHLWERK tarkoittaa korkeaa laatua, luotettavuutta, tekniikkaa, loistavaa hinta laatua ja investointia kohtuuhintaan.

STAHLWERK Premium CNC -koneet vakuuttavat edistyneen, käytännössä testatun muotoilun ja kestävän kilpailuetunsa vuoksi. Olipa sitten kyse CNC-sorvista, CNC-työstökeskuksista tai CNC-porakoneista – kaikki STAHLWERK-koneet ovat korkea laatuisia kaikissa yksityiskohdissa. Ne on valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti ja varustettu Fanuc 0i TD / MD -ohjeuksella.

STAHLWERK täyttää vaativimmatkin vaatimukset.

Portfolio sisältää täydellisesti sovitetut lisävarusteet ja erilaiset automaatiovaihtoehdot. Jokaiselle koneelle löytyy yli 70 erilaista optiota räätälöintiä varten, mikä merkitsee lyhyempiä työstöaikoja, vähentynyttä seisokkiaikaa ja parantunutta tuottavuutta.

STAHLWERK asettaa korkeat vaatimukset koneille ja tuotannolle.

STAHLWERK käyttää vain valittujen sertifioitujen, tunnettujen toimittajien komponentteja. Kaikki tuotantolaitokset ovat ISO-sertifioituja. Kaikki koneet täyttävät CE-standardin vaatimukset ja käyvät läpi mukautetun laadunvarmistusjärjestelmän tarkistuksen yhdessä lopullisen kokoonpanotarkastuksen kanssa.

STAHLWERK – Ensiluokkaiset koneet premium-palvelulla.

Stahlwerk tarjoaa erinomaista palvelua: erittäin nopeaa vasteaikaa, suurin osa ongelmista ratkaistaan ​​puhelun aikana; alkuperäisten varaosien pikakuljetus. Koneet voidaan halutessa toimittaa käyttöön otettuna, asennettuna ja koulutettuna asiakkaan luona tai Stahlwerkillä Saksassa. Koulutus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan, myös huoltoteknikkojen vierailut paikan päällä tai on-Line voidaan järjestää.

Katso erittäin kattava valikoima täältä   PYYDÄ TARJOUS!

WEYRAUCH työstökeskukset

Saksalainen vuonna 1958 perustettu WEYRAUCH valmistaa huppulaadukkaita ja tarkkoja 3-5 akselin työstökeskuksia kaikkein vaativimmille asiakkaille. Koneet valmistetaan 100% Saksassa parhaista komponenteista. Vankka luotettava rakenne, helppokäyttöisiä ja turva standardit  CE normien mukaisesti. 

MCM sorvit

Italialainen 1988 perustettu MCM valmistaa perinteisiä- ja cnc-sorveja. Sorvit on valmistettu kokonaan Italiassa, laadukkaista materiaaleista ja komponenteista. MCM sorvit on tarkoitettu jatkuvaan tuotantokäyttöön. 

AVIA työstökoneet

Puolalaisen vuonna 1902 perustetun AVIAN valikoimista löytyvät pystykaraiset työstökeskukset, vinojohteiset cnc-sorvit, manuaali sorvit, sekä manuaali- ja cnc-jyrsinkoneet. Koneet ovat korkealaatuisia, kestäviä ja tarkkoja aj tarkoitettu jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön. 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by