Tuotteet

MAC3 siirrettävät ruuvi­kompressorit ja paine­ilma­työ­kalut

Ranskassa valmistetut dieselkäyttöiset MAC3 siirrettävät ruuvikompressorit ovat kustannustehokas vaihtoehto!

MAC3-siirrettävät ruuvikompressorit on suunniteltu kompakteiksi, luokkansa pienin koko ja kaikkien MPS mallien paino alle 750kg. Käyttö on helppoa ja huoltamiseen menee vain vähän aikaa. Kompressorin ja moottorin suojaamiseksi tarkoitettujen turvakytkimien lisäksi tehdas ei käytä yhtään ylimääräistä ja tarpeetonta elektronista järjestelmää koneen ohjaamiseen: kompressori on täysin mekaaninen, niissä on luotettavaksi ja kestäväksi todetut KUBOTA moottorit, sekä todistetusti luotettava ja suoraviivainen ohjausjärjestelmä. Kompressoreita on helppo siirrellä, kaikissa malleissa on päällä nostokoukku. Kompressoreita on saatavilla trukilla ja tai koukusta siirrettävä malli, akselilla varustettu malli tai peräkärryssä oleva malli. Premium sarjan kompressoreissa on täysin eristetty ja suljettu alusta (nestevuotojen varalta), öljyn tyhjennystulpat ovat kuitenkin helposti saatavilla, mikä tekee huollosta helppoa.

MAC3 paineilmatyökalut eivät tarvitse öljyvoitelua!

MAC3-pneumaattiset työkalut tunnetaan korkeasta suorituskyvystään, luotettavuudestaan ​​ja alhaisesta tärinästään. Tehdas käyttää jopa 40% vähemmän komponentteja kuin perinteiset pneumaattiset työkaluvalmistajat, mikä tekee MAC3 tuotteista yhden luotettavimmista markkinoilla.

MAC3-työkalut eivät vaadi ylimääräistä öljyvoitelua toimiakseen. Tämä estää öljystä johtuvan työpaikan saastumisen ja estää työkalun käyttäjän öljyhiukkasten hengittämisen vaaran. Tämä erottaa MAC3: n muista valmistajista. Valikoimista löytyvät murtovasarat, myös patentoitu erittäin vähätärinäinen malli, piikkauskoneet, sekä Airpick työkalun, jolla voidaan ilman työkaluja paineilman avulla siirtää maata esim. vesiputkien ja sähkökaapeleiden päältä (käyttäjän sähköisku) ja puiden juurien päältä niitä vaurioittamatta, kun kaivauksia tehdään esimerkiksi teillä, jalkakäytävillä ja parkkipaikoilla. Katso Airpick video tästä.

Valmistajalla laitteet myös hiekkapuhallukseen ja pinnoitteen ruiskutukseen.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by