Hiomakoneet ARBOGA ja KEF MOTORS 

ARBOGA hiomakoneet       

Arboga – Laatua vuodesta 1923

Arboga on yksi neljästä vahvasta Tanskalaisen Scantool groupin brändistä. Scantool Group valmistaa ja myy laajan valikoiman tuotteita tällä tuotemerkillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat Penkkihiomakoneet, kiillotuskoneet, yhdistelmä penkkihiomakoneet, teolliset nauhahiomakoneet, teolliset centerless hiomakoneet, putkenloveamis- hiomakoneet, jäysteenpoistokoneet ja hydrauliset putkentaivuttimet.

Arboga perustettiin vuonna 1923 Ruotsissa ja se on ollut jo vuosia tunnettu korkealaatuisena teollisuushiomakoneiden, kiillotuskoneiden ja porakoneiden valmistajana. Scantool A/S osti yrityksen vuonna 1990 Arboga Maskiner AB:lta. Nykyään Arboga A/S on myyntiyhtiö, jonka tuotevalikoimaa myydään ensisijaisesti ulkomaisille asiakkaille. Tuotteet valmistetaan Scantool Groupin tuotantona Brovstissa Tanskassa ja Puolassa.

 

KEF-MOTORS hiomakoneet       

KEF-Motors laatua vuodesta 1910

KEF-Motor on yksi neljästä vahvasta Tanskalaisen Scantool groupin brändistä. Scantool Group valmistaa ja myy laajan valikoiman tuotteita tällä tuotemerkillä. Tuotevalikoimaan kuuluvat yhdistelmä hiomakoneet, kiillotuskoneet, poranteroituskoneet, purseenpoistokoneet, teolliset yhdistelmähiomakoneet, nauhahiomakoneet, centerless hiomakoneet, putkenloveamis- hiomakoneet, vaihdelaatikolliset pylväsporakoneet, sekä poisto- ja suodatinyksiköt.

KEF-Motor perustettiin vuonna 1910 Kööpenhaminassa Tanskassa. Yritys on aina ollut tunnettu korkealaatuisista hioma- ja kiillotuskoneistaan sekä moottoreistaan. Vuonna 1987 tanskalainen THRIGE-TITAN osti yrityksen Scantool A/S:lle. Nykyään KEF-Motor on myyntiyhtiö, joka myy hioma- ja kiillotuskoneita sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tuotteet valmistetaan Scantool Groupin tuotantona Brovstissa Tanskassa ja Puolassa.

 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by