Kntuh Machinetools ja Rema kiillotus- ja hiomakoneet

Knuth Machinetools on saksalainen yli 100 vuoden ajan toiminut konepajayhtiö. 

Knuth Machinetools koneet sopivat hyvin, koulutus-, proto- ja kunnossapito käyttöön ja muutamat mallit on valmistettu kestämään pienimuotoista tuotantokäyttöä. Koneet valmistetaan Knuthin omilla tehtailla tai tarkkaan valikoiduilla yhteistyökumppaneilla. 

Knuthilla on tarkka laadunvalvontajärjestelmä, joka varmistaa, että kaikki koneet täyttävät Knuthin laatu standardit. Yritys käyttää edistyneitä testausmenetelmiä ja -laitteita varmistaakseen, että koneet ovat tarkkoja ja luotettavia. Kaikki komponentit tarkastetaan ennen koneen kokoonpanoa ja Kone testataan kokoonpanon jälkeen. 

Ennen toimitusta koneille suoritetaan Saksassa lisäksi 2 viikkoa kestävä laatu tarkastus, jossa käydään läpi kaikki osat, toiminnallisuus, suoruus ja tarkkuus ennen toimitusta asiakkaalle. 

Knuth Machinetools kone on turvallinen hankinta sillä, varaosat löytyvät Saksan varastosta ja Knuthin oma teknikko on käytettävissä Suomessa. Knuthilta saa myös tarvittaessa apua koulutukseen, huoltoon ja asennukseen.

KNUTH MACHINETOOLS hiomakoneet sopivat hyvin kunnossapito- ja koulutuskäyttöön, sekä muutamat mallit kevyeen tuotantokäyttöön. KNUTH valikoimista löytyy laaja valimoima hiomakoneita, työkaluhiomakoneet, terotuskoneet, nauhahiomakoneet, tasohiomakoneet ym. Myös nc ohjattuja malleja. 

REMA hioma- ja kiillotuskoneet: laaja valikoima, laadukas ”Made in Germany”

Saksalainen REMA valmistaa laajan valikoiman hioma- ja kiillotuskoneita teollisuuden, kaupan, käsityön ja metallialan yrityksille. Koneet ovat saatavilla erilaisilla suorituskyvyillä ja konemalleilla, joten voit valita tarpeisiisi sopivan. Laaja valikoima lisävarusteita mahdollistaa räätälöinnin.

REMA hioma- ja kiillotuskoneet ovat laadukkaita ja kestäviä. Ne on valmistettu Saksassa, ja niille on pitkäaikainen varaosatakuu. Tämä takaa luotettavan ja järkevän käytön vuosikymmeniksi.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by