Knuth Machinetools, FPS, DECKEL ja DMG Jyrsinkoneet

Knuth Machinetools on saksalainen yli 100 vuoden ajan toiminut konepajayhtiö.

Knuth Machinetools koneet sopivat hyvin, koulutus-, proto- ja kunnossapito käyttöön ja muutamat mallit on valmistettu kestämään pienimuotoista tuotantokäyttöä. Koneet valmistetaan Knuthin omilla tehtailla tai tarkkaan valikoiduilla yhteistyökumppaneilla.

Knuthilla on tarkka laadunvalvontajärjestelmä, joka varmistaa, että kaikki koneet täyttävät Knuthin laatu standardit. Yritys käyttää edistyneitä testausmenetelmiä ja -laitteita varmistaakseen, että koneet ovat tarkkoja ja luotettavia. Kaikki komponentit tarkastetaan ennen koneen kokoonpanoa ja Kone testataan kokoonpanon jälkeen.

Ennen toimitusta koneille suoritetaan Saksassa lisäksi 2 viikkoa kestävä laatu tarkastus, jossa käydään läpi kaikki osat, toiminnallisuus, suoruus ja tarkkuus ennen toimitusta asiakkaalle.

Knuth Machinetools kone on turvallinen hankinta sillä, varaosat löytyvät Saksan varastosta ja Knuthin oma teknikko on käytettävissä Suomessa. Knuthilta saa myös tarvittaessa apua koulutukseen, huoltoon ja asennukseen.

KNUTH MACHINETOOLS perinteiset jyrsinkoneet sopivat hyvin kunnossapito- ja koulutuskäyttöön, sekä muutamat mallit kevyeen tuotantokäyttöön. Jyrsinkoneissa on laajat vakiovarusteet ja monipuoliset ominaisuudet. 

FPS, DECKEL ja DMG Jyrsinkoneet- parasta laatua ja tarkkuutta vaativille tuotantokäyttöön

FPS Werkzeugmaschinen on saksalainen perheyritys, joka valmistaa premium-jyrsimiä ja porakoneita. Yritys on perustettu vuonna 1994 ja se valmistaa vuosittain noin 350 uutta konetta. FPS:n tuotteet valmistetaan Saksassa 100 % ja yrityksellä on ISO 9001:2008 -sertifiointi.

FPS:n jyrsinkoneet soveltuvat teollisuuteen, teknisille kouluille, oppisopimuskoulutukseen, prototyyppien valmistukseen ja yliopistoille. Koneet ovat saatavilla käsikäyttöisinä ja CNC-ohjattuina.

FPS:n jyrsinkoneet ovat tunnettuja laadustaan ja tarkkuudestaan. Koneet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään kovassa käytössä. FPS:n jyrsinkoneet ovat myös helppokäyttöisiä ja niitä on helppo huoltaa.

FPS tarjoaa kattavat jälkiasennuspalvelut DECKEL- ja DMG-koneille. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa huolto, korjaus ja päivitykset. Uuden veroisiksi kunnostetut käytetyt alkaen n. 40000 € ja uudet 60000 € Alv 0%

Uudet FPS yleiskäyttöiset jyrsin- ja porakoneet koulutukseen ja teollisiin koneistussovelluksiin

FPS koneet ovat ihanteellisia seuraavan sukupolven asiantuntijakoneistajien kouluttamiseen ja teollisuuteen. Nykyaikaisen valmistuksen maailmassa ne ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään ja erinomaisesta ergonomiastaan.

Tarkkuutta joka yksityiskohdassa, vakaa värinätön valurakenne, kestävät karalaakerit. Vakiovarusteena: karan pysäytin tarkkaan kierteitykseen ilman uivaa istukkaa. FPS jyrsinkoneet tarjoavat käyttäjille parasta käyttäjäystävällisyyttä, työalueelle pääsee helposti käsiksi ja ohjauspyörät on sijoitettu kätevästi koneeseen. Lisäksi koneiden NC-säätimet ovat helppokäyttöisiä.

Yksinkertainen ja intuitiivinen muotoilu tekee komponenteista ja järjestelmän toiminnoista helposti havaittavat. Kaikki koneen työskentelyalueet ovat helposti saavutettavissa, joten kokemattomatkin käyttäjät tutustuvat koneeseen nopeasti ja tiedostavat sen ominaisuudet.

Täysin kunnostettuja ja käyttövalmiita DECKEL- ja DMG-jyrsinkoneita, manuaalisella tai CNC-ohjauksella

Täysin kunnostettuja DECKEL ja DMG koneita täydellä takuulla, jotka kestävät vuosikymmeniä eteenpäin. Uusiin malleihin verrattavissa olevissa koneissa on kaikki mitä tarvitset – ne ovat kompakteja, helppokäyttöisiä, optimoituja korjaamolle ja lähes rikkoutumattomia. Täysin kunnostetut koneet ovat edullisempi vaihtoehto työkalujen valmistukseen, muottien valmistukseen jne. Lisäksi ne ovat ihanteellisia koulutus-, kehitys- ja korjaamokäyttöön.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by