Tuotteet

Knuth Machinetools ja Cazeneuve Jyrsinkoneet

Knuth Jyrsinkoneet

Knuth jyrsinkoneet suunnitellaan Saksassa. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Nopeat toimitukset varaosille ja koneille Saksan varastosta. Hinnat alkaen 5080,00 € Alv 0%, pyydä tarjous!

Cazeneuve jyrsinkoneet

CAZENEUVE on erikoistunut yli 110 vuoden ajan perinteisten ja korkean teknologian koneiden suunnitteluun. CAZENEUVE koneet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa Pont-Evequessa.

CAZENEUVE tekee sorvit erittäin helppokäyttöisiksi, nopeasti opittaviksi ja kykeneviksi tuottamaan hyvin monimutkaisia ​​osia. Konsepti, jolla aloitus kustannukset saadaan maltillisiksi ja tuotanto kustannukset kilpailukykyisiksi.

Yrityksen strategia perustuu käytännönläheiseen lähestymistapaan (operaattorien suunnittelemat sorvit operaattoreille), korkeaan tekniseen osaamiseen, tarkasti valvottuun tuotantoon ja korkealaatuiseen palveluun. CAZENEUVE kehittää yhä tuottavampia koneita, jotka vähentävät merkittävästi koneistuskustannuksia.

Valikoimista löytyvät; Xenon CNC Jyrsinkoneet, perinteiset FV jyrsinkoneet, perinteiset Optica sorvit, Puoliautomaattiset sorvit OPTIMAX, Digitaaliset opetettavat sorvit OPTIMAX CN ja tuotantosorvit iD MAX.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by