Linna Trade

Käsimittavälineet

Soita tai lähetä kysely / tarjouspyyntö tästä niin valitsemme puolestanne parhaan ja kustannustehokkaimman vaihtoehdon tarpeisiinne!

 

TESA mittausvälineet!

 

Vuonna 1941 perustettu ja Renensissä Sveitsissä sijaitseva TESA SA valmistaa ja markkinoi tarkkuusmittalaitteita, jotka edustavat laatua, luotettavuutta ja pitkäikäisyyttä. Yli 75 vuoden ajan TESA on erottautunut markkinoilla erinomaisten tuotteidensa ansiosta, sekä ainutlaatuisesta osaamisesta mikromekaniikassa ja tarkkuuskoneistuksessa, sekä tunnustetusta kokemuksesta ja osaamisesta mittausteknologiassa. TESA-brändi on maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkeusmittareiden alalla. Tuotevalikoimista löytyvät lisäksi, työntömitat, mikrometrit, mittakellot, anturit + näytöt, mittapenkit, mittarit ja lisätarvikkeet jne.! TESA on käsite, kun halutaan tarkkoja luottavia mittalaitteita saapuvien tavaroiden tarkistukseen, mittauksiin työpisteissä ja laadunvarmistuslaboratorioissa. Maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta yhtiö toimittaa ja keskittyy koneenrakennukseen, mikromekaniikkaan, autoteollisuuteen, ilmailu- ja kelloseppä teollisuuteen. Vuonna 2001 TESA tuli osaksi Hexagonia, joka on johtava mittaustekniikan globaali toimittaja. Lataa TESA katalogi täältä  TESA kotisivu   Lataa TESA hinnasto

MICROTECH - Innovative measuring instrumentsMICROTECH mittavälineet. Yrityksen tuotteet ovat erittäin kehittyneitä ja valikoimissa on mm. työntömittoja, mikrometrejä, mittakelloja joissa on sisäänrakennettu tietokone, sekä mittavälineitä erittäin pitkiin mittauksiin, sekä lukuisia patentoituja innovatiivisia tuotteita. Erinomaiset tiedonsiirto ja keruu mahdollisuudet. Microtech kotisivu Lataa katalogi

 

 

Italialainen m.conti valmistaa digitaalisia ja manuaalisia työntömittoja, leukapituudet 100-300 mm, mittauspituudet 500-3100 mm. Mitat ovat alumiinirunkoisina kevyitä, leuat on valmistettu 52HRC karkaistusta ruostumattomasta teräksestä. Nämä ovat kilpailukyisiä erityisesti pidemmillä mittauspituuksilla. Valmistajan kotisivu tästä Lataa esite tästä Lataa hinnasto tästä

 

Meiltä myös, Preisser mittavälineet, lataa Preisser katalogi hintoineen tästä, Kroepling pikamittausvälineet, Bocchi control mittavälineet, monia huippulaadukkaita state-of-Art erikoismittavälineitä ja Käfer mittakellot, joka on maailman suurin valmistaja. Asimeto, hyvä testattu laalu edulliset hinnat, lataa katalogi tästä, lataa hinnasto tästä. Iso valikoima edullisia Luna mittavälineitä nopeaan toimitukseen tästä

 

Tesa kampanja Engl Ruotsi

TESA HINNASTO

 

TYÖNTÖMITAT

MIKROMETRIT

TIEDONSIIRTO

SISÄMITTAUS

Uusi TESA työntömitta valikoima tarjoaa oikean välineen kullekin sovellukselle. Työntömitat on suojattu hyvin mikä takaa luotettavat ja tarkat mittaukset, mittauslaboratoriossa tai konepaja ympäristössä. 

Malli TWIN-CAL on varustettu TLC: llä (TESA Link liitännällä), mitassa on ainutlaatuinen integroitu tiedonsiirtolaite. Mitassa on irrotettava akun kansi, joka tarjoaa mahdollisuuden päivittää mitan milloin tahansa. Mittaan voidaan vaihtaa moduuli, joka mahdollistaa langattoman, USB- tai DIGIMATIC-yhteyden.

TESA mikrometrit korkeimmalla tarkkuudella, mekaanisia malleja on saatava eri resoluutiolla ja mittaus alueilla.

Edistyneet ja helppokäyttöiset tiedonsiirto järjestelmät langattomasti tai kaapelilla PC:lle. Lue lisää tästä

TESA sisämikrometrejä on saatavilla laaja valikoima läpi- ja pohjareikien mittaamiseen, digitaalisena ja mekaanisina.

Esite työntömitat Esite mikrometrit Esite tiedonsiirto Esite sisämittaus

 

MITTAUSVÄLINEET PIITKIIN MITTAUKSIIN
MITTAKELLOT
VIPUMITTAKELLOT
VERTAILEVA MITTAUS

Laaja valikoima mittausvälineitä pitkille mittauksille, sisä- ja ulkomittauksiin, suorat ja vertailevat mittaukset.

Valikoima huippulaadukkaita mittakelloja, digitaalisina ja analogisina.

Kattava valikoima vipumittakelloja. Vipumittakellot sopivat pajalle, tarkastus laboratorioihin, ovat erinomaisia mm. pinnan tasaisuus ja toleranssimittaukseen.  

 
Esite pitkä mittaus Esite mittakellot Esite vipumittakellot  Esite vertaileva mittaus

 

  

MITTAUSTELINEET JA APUTARVIKKEET

SUORUUS, KULMA JA KALTEVUUS MITTAUS

PITUUS JA KULMAPALAT

MITTAPALOJEN KALIBROINTI

Hyvä valikoima laadukkaita mittaustelineitä magneettijalalla ja mittausalustalla.

Kattava valikoima analogisia ja digitaalisia mittausvälineitä

 

TESALLA on tarjolla kaksi mallia, joiden toiminta perustuu kahteen eri mittausmenetelmään. TESA UPD mallia perusmittauksiin ja UPC mallia saman nimellispituuden omaavien palojen vertailumittaukseen.

Esite mittaustelineet Esite suoruus, kulma ja kaltevuus Esite pituus ja kulmapalat Esite mittapalojen kalibrointi
PINNANKARHEUDEN MITTAAMINEN
KORKEUSMITTAUS ELEKTRONINEN PITUUSMITTAUS

LISÄTARVIKKEET

Valikoima huippulaadukkaita pinnakarheusmittareita, liitäntä PC:lle, runsas anturivalikoima.

TESA on korkeusmittauksessa markkinajohtaja, jolla on tarjota markkinoiden edistyneimmät korkeuden mittauslaitteet. Jokaisen laitteen hintaan kuuluu ilmainen kalibrointi sertifikaatti SCS (Swiss Calibration Service).

Laaja valikoima näyttöjä ja antureita.

 
Esite pinnankarheuden mittaus Esite korkeusmittaus Esite pituusmittaus Esite lisätarvikkeet