Tuotteet

TESA, MITUTOYO JA ASIMETO KÄSIMITTAVÄLINEET

SVEITSILÄISET TESA TARKKUUSMITTALAITTEET

Vuonna 1941 perustettu TESA, valmistaa ja markkinoi tarkkuusmittalaitteita, jotka ovat laadukkaita, luotettavia ja pitkäikäisiä. Yli 75 vuoden ajan TESA on erottautunut markkinoilla erinomaisilla tuotteillaan, ainutlaatuisella mikromekaniikan ja tarkkuustyöstön osaamisellaan sekä todistetulla kokemuksellaan mittauksessa.

TESA-tuotemerkki on maailmanlaajuinen markkinajohtaja korkeusmittareiden alalla ja edellä kävijä monenlaisten instrumentti valikoimiensa ansiosta, kuten työntömitat, mikrometrit, mittakellot, vipumittakellot, konevesi vaa`at ja induktiiviset anturit jne. TESA tuotemerkki on käsite saapuvien tavaroiden tarkastuksessa, sekä tuotantolaitoksissa ja laadunvarmistuslaboratorioissa.

Maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta yritys keskittyy koneenrakennus-, mikromekaaniseen, auto-, ilmailu-, kello- ja lääketeollisuuteen. Vuonna 2001 TESA: sta tuli osa Hexagonia, joka on johtava globaali tietotekniikan toimittaja. Meiltä myös Helios Preisser mittavälineet, Käfer mittakellot ja Kroeplin pikamittausvälineet.

MITUTOYO MITTAUSVÄLINEET

Maailman johtava ja eniten mittavälineitä myynyt Mitutoyo ei paljon esittelyjä kaipaa. Mitutoyo valikoimista löytyvät perinteidet käsimittavälineet, kuten mikrometrit, mittakellot, työntömitat jne, lisäksi kalibrointilaitteet, mittauspenkit, erilaisia mittareita, kovuus mittaus, koordinaattimittaus, profiiliprojektorit ja paljon muuta!

Meiltä myös Helios Preisser mittavälineet, Käfer mittakellot ja Kroeplin pikamittausvälineet.

ASIMETO KÄSIMITTAVÄLINEET, KAIKKI MITÄ TARVITSET

Saksalainen vuonna 2007 perustettu Asimeto valmistaa kompaktin valikoiman korkealaatuisia tarkkuustyökaluja ja ratkaisuja odottamattoman edulliseen hintaan. Kaikki tuotteet on suunniteltu Saksassa. Asimeto kasvattaa koko ajan markkinaosuuttaan soveltamalla saksalaista metrologista suunnittelua, amerikkalaista teknologista innovaatiota ja Aasian valmistuksen kilpailukykyä monenlaisissa integroiduissa tarkkuusratkaisuissa, joita jaetaan maailmanlaajuisen jälleenmyyjä verkoston kautta. Jokainen työkalu on ISO 17025 -sertifioitu luotettavan tarkkuuden takaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että kalibrointi on kunkin paikallisen markkinan säännösten mukaista. Asimeto on yhä useamman käyttäjän valinta Suomessa ja ympäri maailmaa, mukaan lukien yritykset, kuten Volkswagen, Guhring ja Boeing. Ota selvää miksi! Olemme myyneet Asimetoa vuosia ja tuotteet ovat osoittautuneet tarkoiksi ja kestäväksi, ammattikäyttöön sopiviksi ja olemme saaneet näistä vain hyvää palautetta. Takuu 2-vuotta! Valmistajan kotisivu

Meiltä myös Helios Preisser mittavälineet, Käfer mittakellot ja Kroeplin pikamittausvälineet.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by