Suomen laajin valikoima Keventimiä

Volumec

Italialainen Volumec valmistaa laajan valikoiman työkalukeventimiä. Valmistajan keventimiä voidaan käyttää mm. elektronisten- ja pneumaattisten ruuvaimien, hiomakoneiden, magneettiporakoneitten, pop niittikoneiden, porakoneiden, monitorien, hitsauskoneiden ym, ym. keventämiseen. Valmistajalla on kattava valikoima sovitus osia valmiina. Keventimissä on optiona myös lukitus, jonka ansiosta varsi voidaan lukita haluttuun kohtaan.

 

 

Uutta! Italialainen Volumec on kehittänyt ensimmäisenä markkinoille manipulaattori malliston hyödyntäen yhdensuuntaisuus kevennin varsia, joita on perinteisesti hyödynnetty esimerkiksi kierteityskoneiden, ruuvaimien ym. keventiminä. Volumec manipulaattoreilla voidaan nostaa 100kg asti eri muotoisia metalli, muovi ja lasi kappaleita, säkkejä, pahvilaatikoita ym. Manipulaattoreihin on saatavilla erilaisia tarttujia; ”koura”, imukupit ja pneumaattisesti ohjattava magneetti, kappaleita voidaan pyörittää ja käännellä eri suuntiin tarttujan päässä.

Varsille on valikoima erilaisia kiinteitä tai pyörillä liikkuvia jalustoja, myös malli, jolla vartta voidaan laskea ja nostaa, joko mekaanisesti tai pneumaattisesti. Sovelluskohteina esimerkiksi aihioiden siirtäminen työstökoneelle, työkappaleiden siirto, pakkaaminen ym, ym. Volumec manipulaattorit ovat kustannustehokkaita ja monin tavoin räätälöitävissä verrattuna perinteisiin nostimiin.

Smart Motion

Ruotsalainen Smart Motion valmistaa markkinoiden laajimman valikoiman mm. ruuvaimille ja kierteityskoneille tarkoitettuja keventimiä, keventimet voidaan valmistaa myös tilaajan toiveiden mukaan. Keventimiin on saatavana monipuolinen valikoima lisäosia ja ominaisuuksia.

Delvo työkalukeventimet 

Delvo työkalukeventimet

Delvo työkalukeventimet on valmistettu 100% Saksassa, ne ovat keveitä ja ergonomisia.

 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by