Tuotteet

Suomen laajin valikoima Keventimiä

Volumec

Italialainen Volumec valmistaa laajan valikoiman työkalukeventimiä. Valmistajan keventimiä voidaan käyttää mm. elektronisten- ja pneumaattisten ruuvaimien, hiomakoneiden, pop niittikoneiden, porakoneiden, monitorien, hitsauskoneiden ym. keventämiseen. Valmistajalla on kattava valikoima sovitus osia valmiina. Keventimissä on optiona myös lukitus, jonka ansiosta varsi voidaan lukita haluttuun kohtaan.

UUTUUS! VOLUMEC TOI MARKKINOILLE MANIPULAATTORI MALLISTON
KATSO VIDEOITA TÄSTÄ

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Italialainen Volumec on kehittänyt ensimmäisenä markkinoille manipulaattori malliston hyödyntäen yhdensuuntaisuus kevennin varsia, joita on perinteisesti hyödynnetty esimerkiksi kierteityskoneiden, ruuvaimien ym. keventiminä. Volumec manipulaattoreilla voidaan nostaa 50kg asti eri muotoisia metalli, muovi ja lasi kappaleita, sekä pahvilaatikoita ym. Manipulaattoreihin on saatavilla erilaisia tarttujia; alipaine-, pneumaattiset- ja magneetti tarttujat jne, sekä valikoima erilaisia kiinteitä tai pyörillä liikkuvia jalustoja, myös malli, jolla vartta voidaan laskea ja nostaa, joko mekaanisesti tai pneumaattisesti. Sovelluskohteina esimerkiksi aihioiden siirtäminen työstökoneelle, työkappaleiden siirto, pakkaaminen ym. Volumec manipulaattorit ovat kustannustehokkaita ja monin tavoin räätälöitävissä verrattuna perinteisiin nostimiin.

Smart Motion

Ruotsalainen Smart Motion valmistaa markkinoiden laajimman valikoiman mm. ruuvaimille ja kierteityskoneille tarkoitettuja keventimiä, keventimet voidaan valmistaa myös tilaajan toiveiden mukaan. Keventimiin on saatavana monipuolinen valikoima lisäosia ja ominaisuuksia.

Delvo työkalukeventimet

Delvo työkalukeventimet

Delvo työkalukeventimet on valmistettu 100% Saksassa, ne ovat keveitä ja ergonomisia.

 

Powertools työkalukevennin SB 850

Ruotsalainen Powertools valmistaa paineilmasylinterillä kevennetyn keventimen. Ratkaisun ansiosta karaa siirrettäessä ei tule liike vastusta. Malli SB 850 on markkinoiden “herkimmin” käytettävä kevennin, joka on suositeltava kun esim. ruuvataan pieniä ruuveja tai kierteitetään pieniä kierteitä. Myös kaikki Powertools kierteityskoneiden varret voidaan myydä keventiminä.

Yhdensuuntaisuusvarsi, paineilmatoimisella kevennyksen säädöllä. Kevennys voidaan säätää optimaaliseksi jokaisen eri työkalun painon mukaan, liikevastus ei kasva siirrettäessä ja työkalu pysyy aina halutussa noutokohdassa.

  • max vääntömomentti 20nm
  • tolpan korkeus 455mm
  • moottorinpidike
  • työkalun max halkaisija 40mm
  • optiona 55mm työkalunpidin
  • max työkalun paino 3kg
  • ulottuma.Rmax 825mm
  • pystysuunnassa max 480mm

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by