Poraus- kierteitys -ruuvausautomaatio

Toimitamme kattavan valikoiman poraus-, katkaisu- ja kierteitysyksiköitä. Valikoimista löytyy täysin pneumaattisesti toimivat, sähkö pneumaattiset, ilma hydrauliset ja sähköpneumaattiset mallit. Poramiseen max Ø 19mm teräkseen ja kierteittämiseen max Ø M16 teräkseen. Yksiköihin on saatavana laaja valikoima, istukoita, monikarapäät ja kiinnittimiä. CAD kuvat, piirrustukset ym. löytyy! Kummatkin brändit ovat erittäin kestäviä ja luotettavia. Ober ilmamoottoreita käytetään mm. paperikoneissa.

OBER: Teollisuusautomaatiojärjestelmät, jotka parantavat tuottavuutta ja turvallisuutta

OBER tuotevalikoimista löytyvät, porausyksiköt, kierteitysyksiköt ja ruuvaus automaatio.

OBER on italialainen ja kansainvälinen yritys, joka on johtava teollisuuden automaatiojärjestelmien valmistuksessa, suunnittelussa ja myynnissä yli 40 vuoden ajan.

OBER:n automaatiojärjestelmät ovat suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja turvallisuutta teollisissa sovelluksissa. Ne ovat erittäin luotettavia ja kestäviä, ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. OBER:n asiantuntijat työskentelevät yhdessä asiakkaiden kanssa luodakseen räätälöityjä ratkaisuja, jotka täyttävät yksilölliset tarpeet.

Edut OBER:n automaatiojärjestelmistä:

  • Parantunut tuottavuus: OBER:n automaatiojärjestelmät voivat auttaa teollisia yrityksiä vähentämään tuotantokustannuksia ja parantamaan tuotteiden laatua.
  • Parannettu turvallisuus: OBER:n turvallisuuslaitteet voivat auttaa suojaamaan työntekijöitä ja laitteistoa onnettomuuksilta.
  • Parantunut ergonomia: OBER:n ergonomiset laitteet voivat auttaa parantamaan työntekijöiden mukavuutta ja suorituskykyä.

E2 Systems: Laadukkaita ja kompakteja yksiköitä automaattisiin työstöprosesseihin

E2 Systems on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut yksiköiden valmistamiseen automaattisiin poraus-, kierre-, jyrsintä-, hionta- ja kitkaporausprosesseihin. Yrityksen tuotteet ovat laadukkaita ja kompakteja, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan vaativiin teollisiin käyttökohteisiin. E2 valikoimista löytyvät porausyksiköt, kierteitysyksiköt, katkaisuyksiköt, hiontayksiköt ja kitkaporausyksiköt.

E2 Systems: Laatu, tehokkuus ja lyhyet toimitusajat

E2 Systems on luotettava yhteistyökumppani, joka tarjoaa laadukkaita ja kompakteja yksiköitä automaattisiin työstöprosesseihin. Yrityksen tuotteet ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan korkeaa suorituskykyä. Lyhyet toimitusajat ja tehokas tuotanto tekevät E2 Systemsistä luotettavan kumppanin myös kiireellisiin tilanteisiin.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by