Linna Trade

TUOTTEET

Levytyökoneet

KNUTH levytyökoneet

 

Saksalainen KNUTH Machine Tools on maailmanlaajuinen johtava työstökoneiden ja tarvikkeiden toimittaja. Yritys on perustettu vuonna 1923 Saksassa Königsbergissä. KNUTH työllistää yli 400 henkilöä yli 40 maassa. Yrityksen suuri menestys liiketoiminnassaan perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin, teknologiaan, innovaatioihin, vuosikymmenien kokemukseen ja erinomaiseen hinta / laatu -suhteeseen. Knuthilla on yli 120000 asiakasta ympäri maailman, pienistä työpajoista suuriin teollisuusyrityksiin.

KNUTH levytyökoneet  valmistetaan KNUTHIN omilla tehtailla Kaukoidässä. Jokaisen koneen kaikki komponentit ovat KNUTHIN vaatimusten mukaisia ja jokainen kone tarkastetaan ja testataan useaan kertaan ennen toimitusta. Koneilla on vuoden takuu.

Knuth konevalikoiman koneet soveltuvat mallista riippuen, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön, mallinrakennus, huolto, korjaus ja koulutuskäyttöön.

 

Lataa kuvasto sivut 316-327 tästä    Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä Valmistajan kotisivu

 

 

 

 

HYLLUS levytyökoneet

Kompakti vaikoima ammattikäyttöön!

 

HYLLUS on italialainen vuonna 1930 perustettu yritys. Hylluksella on hyvä kompakti valikoima levytyökoneita, jotka ovat jalostuneet ja vakiintuneet lähes sadan vuoden toiminnan aikana. Koneet, myös koneiden valurauta osat ja rakennekomponentit, sekä kaikki koneistus tehdään 100% Italiassa, laadukkaan valvonnan, sekä tuotteen laadun valvonnan alla Hylluksen tehtaalla. Koneet ovat hyvin tukevia, laadukkaita ja sopivat jatkuvaan tuotanto käyttöön. Koneilla on erinomainen hinta laatu. Sikkikoneet alk. 1000,00 €, Levymankelit alk. 1190,00 €, sauman sulkukoneet 3330,00 €, kanttikoneet 3280,00 €, levyleikkurit 5970,00 € ja giljotiinit 1640,00 €, hinnat Alv 0%. Tee kysely tästä tai soita niin katsotaan tarpeisiinne sopiva kone! Hyllus kotisivu tästä, kuvia klikkaamalla tuoteryhmään.

Meitä myös Knuth Machinetools levytyökoneet, tästä ja tästä