Hyllus Levytyökoneet

Meiltä myös Knuth Machinetools levytyökoneet koulutus ja kunnossapito käyttöön, lataa hinnasto.

Hyllus levytyökoneet

HYLLUS-tuotemerkki on nauttinut pitkään mainetta arvostettuna levytyökoneiden valmistajana. Tehdas tuottaa laadukkaita sikkikoneita, levymankeleita, saumansulkukoneita, kanttikoneita, levyleikkureita ja levygiljotiineja peräti 32 eri mallia, jopa 3 mm paksujen levyjen käsittelyyn. Monet asiakkaamme pitävät HYLLUS-koneita markkinoiden parhaina.

Italialainen vuonna 1930 perustettu Costruzioni Meccaniche Caccia, valmistaa HYLLUS-tuotemerkillä, kaikki rautavalunsa ja rakenneosansa kokonaan Italiassa, itse ja yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa. Kaikki koneistukset suoritetaan tehtaalla, varmistaen täydellisen valvonnan koko tuotantoprosessin ajan ja jatkuvan laadunvalvonnan.

Kolmitelaiset levymankelit erottuvat erityisen tukevuudellaan ja luotettavuudellaan, tarjoten sekä manuaalisen että koneellisen toiminnan ja mahdollisuuden kartiomaiseen valssaukseen.

Kanttikonevalikoimasta löytyy manuaalisia, sähkö- tai täysin hydraulisesti ohjattuja koneita, yhteensä 30 mallia, joiden mitat ulottuvat enintään 3050 mm pituuteen ja 3,5 mm paksuuteen.

Leikkurit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja, kuten manuaalinen vipu, poljinohjattu giljotiini tai sähkötoiminen pituuksilla jopa 3050 mm asti. Saumansulkukoneita on saatavana useissa versioissa, manuaalisina tai sähkötoimisina, vastaamaan kaikkiin tarpeisiin.

HYLLUS-koneille myönnetään EU-direktiivin 2006/42/CE konedirektiivin mukainen sertifiointi.

Kaikki koneiden komponentit ovat alan johtavien yritysten valmistamia, mikä takaa pitkän käyttöiän ja tasaisen suorituskyvyn. Näin ollen HYLLUS-tuotteet ovat aina korkealaatuisia ja erittäin luotettavia.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by