Demenders, Omap Triblock SRL, Mack Werkzeuge, Emac Tools

Italialainen Emac Tools valmistaa täydellisen valikoiman laadukkaita ja tarkkoja työkalun pitimiä työstökoneille vaativaan käyttöön!

Omap Triblock SRL

Italialainen Omap valmistaa täydellisen valikoiman sorvin istukoita, laippoja, leukoja ym. manuaali- ja cnc sorveille. Valikoimissa myös istukat hiomakoneille. Omap istukoita käyttävät lukuisat tuotanto koneiden valmistajat. Tehdas voi piirrustuksien perusteella myös valmistaa istukoita.

Kaikki käytetyt materiaalit on valittu tarkasti korkean laadun ja tarkkuuden takaamiseksi ja säilyttämiseksi. Karkaisun jälkeen jokaiselle osalle tehdään Rockwell C -testi. Triblockin rungot ja pinnat on valmistettu kestävästä Meehanite-valuraudasta, yli Ø800mm on valmistettu kokonaan teräksestä. Hammaspyörät, leuat, avaimet ja jakoavaimet on valmistettu NiCrMo5-teräksestä. Pehmeät leuat on valmistettu C40-teräksestä.

DEMANDERS KONE­RUUVI­PURISTIMET JA RISTI­SYÖTTÖ­PÖYDÄT

Ruotsalaisen perinteikkään Demandersin valikoimissa on kompakti valikoima ruuvipuristimia manuaali- ja CNC-koneille, myös tornit. Puristus, manuaalinen, pneumaattinen tai ilmahydraulinen. Ristisyöttöpöytiä jyrsintään, poraamiseen ja hiontaan ym. Kaikki Demanders tuotteet  on valmistettu laadukkaista materiaaleista, tarkkuusjyrsitty ja laakeroitu!

MACK WERKZEUGE

Saksalaisen Mack Werkzeugen tuote valikoima sisältää kiinnitys- ja puristustyökalut. Valikoimista löytyvät mm. sorvin pakat, kiinnityslaipat, varaleuat ja kärjet, kääntöpöydät, ristisyöttö pöydät, kärkipylkät, työkalunpidimet ja kartiot, supistusholkit, poraistukat, koneruuvipuristimet, kulmapitimet, sorvin pikatyökalupitimet, mittavälineet ja turvasuojat jne. 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by