Demenders, Omap Triblock SRL, Mack Werkzeuge, Emac Tools

Emac-Tools on nuorekas ja dynaaminen yritys, joka sijaitsee Torinon keskustassa, kaupungissa, joka on synonyymi autoteollisuudelle, mekaniikalle ja huippuosaamiselle. Tiimi koostuu ihmisistä, jotka ovat aina työskennelleet mekaniikan alalla ja erityisesti kierteytysratkaisujen kanssa. Emac-Toolsin tavoitteena on täydellinen asiakastyytyväisyys.

Tuotevalikoima:

Sovitteet, kiristysholkit ja tarvikkeet, työkalupitimet Weldon DIN 1835 sylinterimäiset – VDI DIN 69880, Morse-kartioholkit DIN/228 ja DIN/238, Työkalupitimet DIN/6327 trapetsimaiset, kiinteän puristuksen koneistustarvikkeet, työkalupitimet BT/MAS403 ja kaksoiskosketus, työkalupitimet DIN/69871 ja kaksoiskosketus, työkalupitimet DIN/2080, työkalupitimet HKS-muoto A/C/E/F, Puu- ja alumiiniohjelma, työkalupitimet PSC – ECA ISO 26623-1

Italialainen Emac Tools valmistaa täydellisen valikoiman laadukkaita ja tarkkoja työkalun pitimiä työstökoneille vaativaan käyttöön!

Omap Triblock SRL

Omap – Sorvin istukat, laipat, leuat ja hiomakoneiden istukat

Täydellinen valikoima sorvin istukoita, laippoja, leukoja ja hiomakoneiden istukoita

Omap on italialainen yritys, joka valmistaa täydellisen valikoiman sorvin istukoita, laippoja, leukoja ja hiomakoneiden istukoita. Omap-istukat ovat korkealaatuisia ja tarkkoja, ja niitä käyttävät lukuisat tuotantokoneiden valmistajat.

Omap-istukat sopivat kaikille sorvin ja hiomakoneen valmistajille

Omap-istukat ovat yhteensopivia kaikkien sorvin ja hiomakoneen valmistajien kanssa. Valikoimaan kuuluu istukoita sekä manuaalisille että CNC-sorville.

Kaikki materiaalit on valittu tarkasti korkean laadun ja tarkkuuden takaamiseksi

Omap käyttää korkealaatuisia materiaaleja, jotka takaavat korkean laadun ja tarkkuuden. Triblockin rungot ja pinnat on valmistettu kestävästä Meehanite-valuraudasta. Yli Ø800 mm:n istuimet on valmistettu kokonaan teräksestä. Hammaspyörät, leuat, avaimet ja jakoavaimet on valmistettu NiCrMo5-teräksestä. Pehmeät leuat on valmistettu C40-teräksestä.

Rockwell C -testi takaa korkean laadun

Karkaisun jälkeen jokaiselle Omap-istukolle tehdään Rockwell C -testi. Tämä takaa, että istukat ovat korkealaatuisia ja kestäviä.

Omap – istukoita myös räätälöintinä

Omap voi valmistaa istukoita myös asiakkaan tarpeiden mukaan. Piirustukset riittää, ja Omap valmistaa istukan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

DEMANDERS KONE­RUUVI­PURISTIMET JA RISTI­SYÖTTÖ­PÖYDÄT

Ruotsalaiset Demandersin ruuvipuristimet ja ristisyöttöpöydät – laatutyökaluja ammattilaisille

Demanders on ruotsalainen perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita työkaluja jo yli 50 vuoden ajan. Demandersin ruuvipuristimet ja ristisyöttöpöydät ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan erinomaisen tarkkuuden ja suorituskyvyn.

Demandersin ruuvipuristimet

Demandersin ruuvipuristimet ovat saatavilla manuaalisina, pneumaattisina ja ilmahydraulisina. Manuaaliset ruuvipuristimet ovat täydellinen valinta pieniin ja kevyisiin työkappaleisiin. Pneumaattiset ruuvipuristimet tarjoavat nopean ja helpon puristuksen. Ilmahydrauliset ruuvipuristimet ovat suunniteltu vaativiin työtehtäviin, joissa tarvitaan suurta puristusvoimaa.

Demandersin ruuvipuristimet ovat saatavilla erilaisilla kiinnikkeillä, jotta ne sopivat erilaisiin työkoneisiin. Demandersin ruuvipuristimet ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja tarkkuusjyrsittyjä.

Demandersin ristisyöttöpöydät

Demandersin ristisyöttöpöydät ovat täydellinen valinta jyrsintään, poraamiseen ja hiontaan. Demandersin ristisyöttöpöydät ovat erittäin tarkkoja ja helppokäyttöisiä.

Demandersin ristisyöttöpöydät ovat saatavilla erilaisilla mitoilla ja tarkkuustasoilla. Demandersin ristisyöttöpöydät ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ja laakeroituja.

Demandersin tuotteet – laatutyökaluja ammattilaisille

Demandersin tuotteet ovat täydellinen valinta ammattilaisille, jotka vaativat laadukkaita työkaluja. Demandersin ruuvipuristimet ja ristisyöttöpöydät ovat kestäviä, tarkkoja ja helppokäyttöisiä.

MACK WERKZEUGE

Saksalaisen Mack Werkzeugen kiinnitys- ja puristustyökalut

Mack Werkzeugen on saksalainen laatuvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman kiinnitys- ja puristustyökaluja. Valikoimasta löytyvät mm. sorvin pakat, kiinnityslaipat, varaleuat ja kärjet, kääntöpöydät, ristisyöttö pöydät, kärkipylkät, työkalunpidimet ja kartiot, supistusholkit, poraistukat, koneruuvipuristimet, kulmapitimet, sorvin pikatyökalupitimet, mittavälineet ja turvasuojat.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by