Altlas Copco konsernin Balma kompressorit!

Balma on Italialainen Atlas Copco konserniin kuuluva kompressori valmistaja. Balma kompressorit ovat turvallinen investointi. Balma ruuvikompressorit ovat hiljaisia keskimäärin vain 70 dB. Ne ovat 30 % tehokkaampia kuin mäntä kompressorit ja tarjoavat pitkän käyttöiän, koska rakenteensa ansiosta ruuvikompressoreissa on vähemmän tärinää ja liikkuvia osia kuin mäntäkompressorissa. Balma kompressorit on tarkoitettu teollisuuskäyttöön. Balma mäntäkompressorit ovat hyvä valinta kun ilman tarve ei ole jatkuvaa.

Balma Kiinteät ruuvikompressorit on tarkoitettu ammattikäyttöön. Ne ovat käyttövalmiita heti sähköliitännän jälkeen. Balma kompressoreissa yhdistyvät kaikki mäntäkompressorien edut sekä yli 35 % energiansäästö. Ruuvielementti tuottaa jatkuvan ja tasaisen paineen ilman sykkimistä. Kompressoria voidaan tarvittaessa käyttää 24 tuntia vuorokaudessa 100 % kuormitussuhteella. Ne ovat luotettavia ja hyvin tasapainotettuja, tehokkaasti jäähdytettyjä ja toimivat tehokkaasti. Huolellisesti sijoitettu ohjauspaneeli ja avoin takaosa helpottavat kompressorin käsittelyä ja huoltoa. Balma kompressorit on varustettu automaattisella ylikuormitussulakkeella, joka palautuu automaattisesti. Balma ruuvikompressorit soveltuvat vaativaan teollisuuskäyttöön, korjaamoihin, konepajoilla ja työpajoihin jne. Toimitukseen sisältyy sähkömoottori – kotelointiluokka IP 44, liitäntäkaapeli, ohjauspaneeli painekytkimellä, varoventtiili, painemittarit painesäiliöille ja lähtevälle ilmalle sekä säädin. 

BALMA MÄNTÄKOMPRESSORIT

Balma mäntäkompressori valikoimista löytyvät mallit harraste-, ammatti- ja teollisuuskäyttöön, sekä äänivaimennetut- ja kaksivaiheiset kompressorit.

BRIO SARJAN RUUVI­KOMPRESSORIT 2,2 – 15 kW

BRIO sarjan ruuvikompressorit ovat pienikokoisia ja erittäin hiljaisia. Ne ovat helppoja ja edullisia asentaa, erityisesti kuivaimella varustetut mallit.

MODULO SARJAN RUUVI­KOMPRESSORIT 5,5 – 30 kW

MODULO sarjan ruuvikompressorit voidaan toimittaa 45 erilaisessa kokoonpanossa. Monta eri teho, voltti, paine ja suorituskyky vaihtoehtoa.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by