Tuotteet

Merkkaus­koneet

AUTOMATOR teolliset merkkaus­laitteet

Merkkauslaitteet

Italialainen, vuonna 1940 perustettu Automator International Srl valmistaa monipuolisen valikoiman tuotteita teollista merkintää varten.  Automator tuotteilla merkkaamista voidaan tehdä, laserilla, pistemerkkaamalla, iskemällä, raaputtamalla, rullamerkintäkoneella, kuumakalvo merkinnällä ja etsaamalla kattavaan valikoimaan erilaisia materiaaleja. Automator valmistaa myös puristimia. Tuotteita voidaan käyttää manuaali merkinnässä ja erilaisissa automaatti linjoissa.

Laser merkintä

Nopea, monipuolinen merkintätapa, jossa merkin tapahtuu lasersäteellä polttamalla. Menetelmää voidaan kaikkien metallien, lasin ja useimpien muovien merkitsemiseen. Kaikkia lasereita voidaan käyttää erillisissä merkintäasemissa sekä integroida tuotantolinjoihin. 4 – TCP / IP-, RS232-, Ethernet IP- ja Profinet-protokollat ovat käytettävissä.

Pistemerkkaus

Merkintä tapahtuu iskemällä pisteitä materiaaliin. Koneet voivat olla pneumaattisia tai sähkötoimisia. Valikoimissa on tuotantolinjoihin integroitavia, kannettavia ja telineeseen asennettavia malleja.

Iskevät merkintäkoneet

Iskevät merkintäkoneet toimivat kuin vasara, iskuvoima on enintään 7500 kg. Valikoimissa on manuaalisia, pneumaattisia ja tuotantolinjoihin integroitavia.

Merkkaaminen raaputtamalla

Merkintä tapa, jossa terä kärkeä viedään painamalla materiaalia pitkin. Tämä on täysin äänetön merkintätapa.

Rullamerkintäkoneet

Nopein tapa merkitä pyöreät pinnat halkaisijaltaan 650 mm:n asti. Valikoimissa on manuaalisia, pneumaattisia ja tuotantolinjoihin integroitavia.

Puristimet

Koneita käytetään puristamiseen, niittaamiseen tai taivuttamiseen. Paine on säädettävissä jopa 800 kg. Valikoimissa on manuaalisia, pneumaattisia ja tuotantolinjoihin integroitavia.

Kuumakalvo merkintä

Ne ovat puristimia, joita käytetään kuumamerkintään. Koneissa voidaan käyttää neutraaleja tai värillisiä kalvoja. Valikoimissa on manuaalisia, pneumaattisia ja tuotantolinjoihin integroitavia.

Etsaaminen (elektrolyyttinen) merkintä

Tämä on manuaalinen merkintämenetelmä sähköä johtavan teräksen merkitsemiseksi.

 

 

 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by