Tuotteet

Metallivannesahat, Bauer Sägemaschinen

Bauer Sägemaschinen

Saksalaiset Bauer Sägemaschinen sahat valmistetaan 100% Saksassa Bauerissa Oberpfalzissa / Baijerissa Saksassa tiukkojen, laadukkaiden laatuvaatimuksien mukaan. Koneet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja tarkoitettu jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön. Tehtaan juuret ulottuvat aina vuoteen 1937. Bauer on saanut 70-toimintavuoden aikana vahvan ja luotettavan maineen saha valmistajana. Valikoimissa ovat pysty- ja vaakasuuntaiset sahat ja vannesahat, manuaali- ja automaatti syötöllä, sekä mallit rullapöydillä. Optiota lukuisa määrä saatavilla, mm laser viivain, öljysumuvoitelu ym. Jos hakusessa on 100% luotettava, pitkäikäinen ja tarkka saha niin Bauer sahat ovat oikea valinta! Alk 4200 €  Valmistajan kotisivu tästä

BAUER vaakametallivannesahat S 320, S 320 L ja SA 430

BAUER S 320 ja S320 L soveltuvat aihioihin, joissa ei ole kulmasahausta.

Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo. Sahauspaineen säätö teräkehyksen avulla ja hienosäätö materiaalin mukaan. Teräharjat, 2 leikkuunopeutta, tai portaaton SA 430. Täydellinen jäähdytysjärjestelmä jäähdytysnestepumpulla, automaattinen terän pysäytys, kun kappale on sahattu tai Max. saavutettu. Jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet

Sahauskapasiteetti Ø 320 – 430mm

Sahauskulma 0°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

BAUER vaakametallivannesahat kallistuvalla terällä

Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo. Nopea kulman säätö vasteeseen tai asteikon avulla 30 ° asti. Sahauspainen säätö ja hienosäädöt + – hydraulisesti. Teräharjat, 2 leikkuunopeutta, täydellinen jäähdytysjärjestelmä jäähdytysnestepumpulla, automaattinen terän pysäytys, kun kappale on sahattu tai Max. saavutettu. Jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet

S 280 G, DG, DG-L

S 280 G, DG, DG-L mallien valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota laatu ominaisuuksiin.  Teräkehys on erityisen tukeva, jotta se antaisi ihanteellisen paineen työkappaleelle, säädettävä kartiomaisen tukilaakerit.

Sahauskapasiteetti Ø 280 – 400mm

Sahauskulma 45-0-60°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

S 320 DG: n ja S 320 DG-L: n mallien valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota laatu ominaisuuksiin.  Teräkehys on erityisen tukeva, jotta se antaisi ihanteellisen paineen työkappaleelle, säädettävä kartiomaisen tukilaakerit. Koneet ovat pieni kokoisia, mutta suurella kapasiteetilla. Vaihdettavat materiaalituet ja viistokiskot, joiden ansiosta koneella on pitkä käyttöikä. Koneet on erittäin tukeva ja sopivat siksi raskaaseen jatkuvaan teolliseen käyttöön.

Sahauskapasiteetti Ø 320 – 540mm

Sahauskulma 45-0-60°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

BAUER metallivannesahat 450 V, 650 V ja 1000 V

Pystyvannesahat sopivat jokaiseen metalliteollisuus alan yritykseen. Sovellusalue ulottuu konepajateollisuudesta, teräsrakenteiden valmistukseen ja työkalunvalmistukseen. Vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän ja hiljaisen koneäänen. Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo. 2 nopeutta, jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet. 

Sahauskapasiteetti Ø 230 – 400mm

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

BAUER automaatti metallivannesahat

 

Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo. Hydraulinen leikkuupaineen säätö, hydrauli lukitukset, teräharjat, portaaton nopeuden säätö, täydellinen jäähdytysjestelmä jäähdytysnestepumpulla, automaattinen terän pysäytys, kun kappale on sahattu tai Max. saavutettu. Jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet. Malli kaikkiin käyttösovelluksiin.

BAUER automaatti metallivannesahat SA 320 ZA / SA 430 ST

Tehokas tuotantokone nippujen sahaukseen, pieni hukkapala. Kaksi tukea pitkille nipuille. Erittäin tukeva automaatti tuotantokone.

Sahauskapasiteetti Ø 320 – 430mm

Sahauskulma

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

BAUER automaatti metallivannesahat HS 260 ZA / HS 280 GZA / HS 310 A

HS 260 ZA: Vankka kone, jossa on hydraulinen materiaalin syöttö ja lyhyt jäännöskappale.HS 280 GZA: Pienen halkaisija-alueen automaattinen saha, yleiskäyttöön, kääntyvä terä ja hydraulinen materiaalin syöttö. HS 310 A: erittäin luotettavan rullaradan syötön ansiosta erittäin edullinen saha.

Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo. Hydraulinen leikkuupaineen säätö, hydrauli lukitukset ja teräharja. Portaaton nopeuden säätö, täydellinen jäähdytysnestejärjestelmä jäähdytysnestepumpulla, automaattinen terän pysäytys, kun kappale on sahattu tai Max. saavutettu. Jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet.

Sahauskapasiteetti Ø 260 – 430mm

Sahauskulma 0-30°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

BAUER metallivannesahat kallistuvalla pysty terällä ja automaatti syötöllä

Käyttövalmis saha, jossa lastukaukalo.  Hydraulinen leikkuupaineen säätö, hydrauli lukitukset, teräharjat, 2 leikkuunopeutta, täydellinen jäähdytysjestelmä jäähdytysnestepumpulla, automaattinen terän pysäytys, kun kappale on sahattu tai Max. saavutettu. Jatkuva terän kireyden kompensointi, tarkat terän ohjaimet, terät 4450x34x1,1mm 5640x41x1,3mm.

VG 450 L-ST, VG 550 ST-X

Automaatti saha, jossa 6000mm rullarata. Automaattinen työkappaleen syöttö koko rullaradan mitalta, automaatti kulmasahaukset 45-0-60°. Jos samaan kappaleeseen tehdään kaksi eri kulmaleikkausta koneen edut ovat selkeät, tämä sahausjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti pois.

Sahauskapasiteetti Ø 430 – 550mm

Sahauskulma45-0-60°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

VG 450 L-ZA / VG 550 ZA

Automaatti saha, jossa automaattinen syöttö Max. 1500 mm työkappaleelle. Automaattinen työkappaleen syöttö, automaatti kulmasahaukset 45-0-60°. Jos samaan kappaleeseen tehdään kaksi eri kulmaleikkausta koneen edut ovat selkeät, tämä sahausjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti pois.

 Sahauskapasiteetti Ø 430 – 550mm

Sahauskulma45-0-60°

Katso tekniset tiedot tästä

Lataa esite

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by