Mittarit

Andilog momentti- ja voimamittarit. SM-Instruments pinnankarheusmittarit, profilometrit ja pyöreydenmittauslaitteet. Kern ve­to- ja työn­tö­voi­ma­mit­ta­rit, ai­ne­vah­vuus­mit­ta­rit, pin­noit­teen­pak­suus­mit­ta­rit, Sho­re ja Leeb ko­vuus­mit­ta­rit ja ym­pä­ris­tö­mit­ta­rit.

Andilog voimamittarit ja momenttimittarit!

Ranskalainen ANDILOG TECHNOLOGIES valmistaa yhden markkinoiden kattavimman voimamittari ja vääntömomentti mittari valikoiman.  Valikoimista löytyvät mittauslaitteet, testipenkit, ohjelmistot, digitaaliset näytöt, sekä manuaaliset ja moottoroidut testipenkit. Tehdas toimittaa mittarit tarvittaessa myös kalibroituina. Tehtaan kokemus kannettavien voimanmittausjärjestelmien suunnittelijana, valmistajana ja integroijana mahdollistaa integroitujen tuotteiden tarjoamisen kokonaisiksi järjestelmiksi kokoonpanoa tai valmistusta varten.

SM-Instruments

Ita­lia­lai­nen SM-IN­STRU­MENTS val­mis­taa huip­pu­laa­duk­kai­ta pin­nan­kar­heus­mit­ta­rei­ta, pro­fi­lo­met­re­jä ja pyö­rey­den mit­taus­lait­tei­ta.

Kern

Sak­sa­lai­sen Kernin tuo­te­va­li­koi­ma kat­taa, ve­to- ja työn­tö­voi­ma­mit­ta­rit, ai­ne­vah­vuus­mit­ta­rit, pin­noit­teen­pak­suus­mit­ta­rit, Sho­re ja Leeb ko­vuus­mit­ta­rit ja ym­pä­ris­tö­mit­ta­rit.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by