Powertools ja Volumec pneumaattiset Kierteityskoneet ja porakierteityskoneet

Powertools – Kierteityskoneet ammattikäyttöön

Ruotsalainen Powertools on perinteikäs pneumaattisten kierteityskoneiden valmistaja, jonka tuotteet tunnetaan laadukkuudesta, kestävyydestä ja pitkästä käyttöiästä. Powertools-kierteityskoneet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa, ja ne täyttävät vaativimmatkin ammattikäyttäjän vaatimukset. Koneet ovat erittäin kestäviä ja luotettavia, ja niiden korjausvapaa käyttöikä voi olla jopa 30 vuotta.

Powertools-kierteityskoneet ovat helppokäyttöisiä ja ergonomisia, ja ne tekevät laadukkaita kierteitä nopeasti ja vaivattomasti. Koneet soveltuvat läpikierteiden ja pohjakierteiden tekoon, sekä moniin muihin työtehtäviin, kuten kierteiden avaamiseen, kevyeen poraamiseen, pulttien ja ruuvien ruuvaamiseen, senkkaukseen ja inserttien asentamiseen.

Powertools-kierteityskoneet ovat saatavilla laajalla kapasiteetilla, aina M2-M27 asti. Koneet on valmistettu tarkkaan kevennettyyn yhdensuuntaisuus varsistoon, ilmamoottorilla ja ilmankäsittely-yksiköllä. Ne ovat värinättömiä, tarkkoja ja hyvin vakaita.

Powertools-kierteityskoneet ovat suosituimmat kierteityskoneet Suomessa, ja niiden markkinaosuus on noin 95 %.

Powertools-kierteityskoneet kannattaa asentaa tukevaan, kevyeen, lukittavin pyörin varustettuun pöytään. Tämä mahdollistaa kierteityskoneen liikuttelun tarvittaessa.

Kierteityskoneen valinnassa tärkeimpiä valintaperusteita ovat kestävyys, varaosien saanti, maksimaalinen kierrosluku ja sillä saavutettu maksimi kierre. Powertools-kierteityskoneilla on markkinoiden parhaat kierrosluku / kapasiteetti arvot.

Markkinoiden tuottavimmat kierteityskoneet vaativaan ammattikäyttöön!

Meiltä myös Volumec robottiyksiköt robotilla kierteitykseen! Pyydä tarjous!

Italialaisen Volumecin Kierteityskoneet ovat yhtä laadukkaita koneita kuin Powertoolsin ja kustannus tehokas vaihto ehto isommissa koneissa!

Valikoimistamme löytyvät myös Volumec sähkötoimiset kierteityskoneet.

SL 1200 M2-M16 Kierteityskone

SL 1200 kierteityskone on suunniteltu erityisesti työskentelyolosuhteisiin, joissa tilaa on vähän ja työskentely pöytätasossa riittää. Kevennys on toteutettu ilmasylintereillä, mikä takaa tarkan ja kevyen käytön. Karalla pääsee tolpan juureen, suosituin malli. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu. Myydyin malli.

Rmin 260mm, Rmax 1200mm, moottorivaihtoehdot, max M12 850rpm, max M16 400rpm

SL JUNIOR M2-M16 Kierteityskone

SL Junior kierteityskoneella on suuri ulottuma ja sillä pääsee pöytätasolta lattialle, kevennys on toteutettu kaasusylintereillä. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu.

Rmin 750mm, Rmax 1600mm, moottorivaihtoehdot, max M12 850rpm, max M16 400rpm

SL MAINTAP M2-M27 Kierteityskone

SL Main kierteityskoneella on suuri ulottuma ja sillä pääsee pöydältä lattiatasolle. Kevennys on toteutettu kaasusylintereillä. Moottorissa sisään rakennettuna kaksi kierrosnopeutta. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu.

Rmin 750mm, Rmax 1600mm, moottorivaihtoehdot, M2-M27, 90 / 270 rpm,

M2-M22, 150 / 450 rpm, M2-M20, 250 / 650 rpm

SL MULTITAP M2-M27 Kierteityskone

SL Multi kierteityskone on suunniteltu erityisesti työskentelyolosuhteisiin, joissa tilaa on vähän ja työskentely pöytätasossa riittää. Kevennys on toteutettu ilmasylyntereillä mikä takaa tarkan ja kevyen käytön, karalla pääsee tolpan juureen. Eri kierrosnopeus vaihtoehto / vaihdettavat vaihteet. Optiona automaattinen voitelu.

Rmin 750mm, Rmax 1600mm, Vaihteet, M27, 90 rpm, M14-(16), 500 rpm, M10 (M12) 650 rpm

VOLUMEC VT SARJAN PNEUMAATTISET KIERTEITYSKONEET

VOLUMEC VT-sarjan ulottuma on 1900mm, moottori vaihtoehtoja löytyy, M2-M12 310rpm, M2-M12 600rpm, M2-M16 450rpm, M2-M30 100rpm. Toimitukseen sisältyy jatkovarsi ja kääntyvä moottorinpidike.

Optioina, automaattinen voitelu, työpöytä, työpöytä T-urilla, tolppavaunu, tolppavaunu ylös alas laskulla..

VOLUMEC VTS SARJAN PNEUMAATTISET KIERTEITYSKONEET

VOLUMEC VTS-malli on markkinoiden tehokkain ja nopein kone M30 max kapasiteetilla. M30 kierre 100 rpm nopeudella ja katkaisijasta tapahtuvan nopean kierrosluvun vaihdon ansiosta voidaan paluu nopeutena käyttää isompaa 350rpm kierroslukua. ulottuma on 1900mm, moottori M2-M30 350/100rpm. Toimitukseen sisältyy jatkovarsi ja kääntyvä moottorinpidike.

Optioina, automaattinen voitelu, työpöytä, työpöytä T-urilla, tolppavaunu, tolppavaunu ylös alas laskulla..

VOLUMEC PORAKIERTEITYSKONE DRILLTRONIC

Volymec Drilltronic, poraus- ja kierteityskone. Sähkötoiminen. Kierteet max M2-M20, porausteho max Ø16mm, kerrnaporalla max Ø20mm.

Koneelle on saatava helppokäyttöinen paikoituslaite VAPS system!!

 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by