Linna Trade

Pneumaattiset kierteityskoneet

POWERTOOLS

Powertools kierteityskoneet ovat markkinoiden tehokkain ja kustannustehokkain tapa kierteittää, yli 20-vuoden kokemuksella. Satoja tyytyväisiä asiakkaita!

 

Markkinoiden tehokkaimmat, Ruotsalaiset Powertools kierteityskoneet ovat edustamamme yli 20-vuoden käyttökokemuksien perusteella osoittautuneet, ammattikäyttöön sopiviksi ja luotettaviksi työkaluiksi kierteitykseen. Powertools kierteityskoneiden markkinaosuus Suomessa myytävistä koneista on n. 95%. Kysy myös, pistooli- ja suorat kierteityskoneet, kierteitysmoottorit ja työkalut robotilla kierteittämiseen. Takaamme koneillemme, nopeat huollot ja varaosien toimitukset.

 

Italialainen VOLUMEC valmistaa laadukkaita kierteityskoneita, myös porakierteityskoneita.

 

» Lue li­sää         Lisää tietoa myös konekuvien alla!

 

POWERTOOLS SL KIERTEITYSKONEET


Tuotantoa täydellisessä balanssissa!

 

POWERTOOLS SL 1200
POWERTOOLS SL JUNIOR

 

Maksimi kierre M16
Maksimi kierre M16
SL 1200 kierteityskone on suunniteltu erityisesti työskentelyolosuhteisiin, joissa tilaa on vähän ja työskentely pöytätasossa riittää. Kevennys on toteutettu ilmasylintereillä, mikä takaa tarkan ja kevyen käytön. Karalla pääsee tolpan juureen, suosituin malli. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu, katso sivun lopusta!! SL Junior kierteityskoneella on suuri ulottuma ja sillä pääsee pöytätasolta lattialle, kevennys on toteutettu kaasusylintereillä. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu, katso sivun lopusta!!
POWERTOOLS SL MAIN
POWERTOOLS SL MULTI
Maksimi kierre M27
Maksimi kierre M27
SL Main kierteityskoneella on suuri ulottuma ja sillä pääsee pöydältä lattiatasolle. Kevennys on toteutettu kaasusylintereillä. Moottorissa sisään rakennettuna kaksi kierrosnopeutta. Optiona kääntyvä moottorinpidike vaakakierteitykseen, syvyyskontrolli, automaattinen voitelu, katso sivun lopusta!! SL Multi kierteityskone on suunniteltu erityisesti työskentelyolosuhteisiin, joissa tilaa on vähän ja työskentely pöytätasossa riittää. Kevennys on toteutettu ilmasylyntereillä mikä takaa tarkan ja kevyen käytön, karalla pääsee tolpan juureen. Eri kierrosnopeus vaihtoehto / vaihdettavat vaihteet. Optiona automaattinen voitelu, katso sivun lopusta!!
VOLUMEC ET SARJA

VOLUMEC ET- sarjan kierteityskoneiden ulottuma on 1300mm, moottori vaihtoehtoja löytyy, M2-M12 310rpm, M2-M8 650rpm, M2-M12 350rpm ja M2-M16 430rpm. Toimitukseen sisältyy kääntyvä moottorin pidike.

 

Optioina, automaattinen voitelu, työpöytä, työpöytä T-urilla.

 

Katso lisää tästä   Lataa esite tästä

VOLUMEC VT/VTS SARJA

VOLUMEC VT/VTS-sarjan ulottuma on 1900mm, moottori vaihtoehtoja löytyy, M3-M12 310rpm, M2-M12 600rpm, M2-M16 450rpm, M2-M30 100rpm ja M2-M30 350/100rpm. Toimitukseen sisältyy jatkovarsi ja kääntyvä moottorinpidike.

 

Optioina, automaattinen voitelu, työpöytä, työpöytä T-urilla.

 

Katso lisää tästä   Lataa esite tästä

VOLUMEC DRILLTRONIC

Volymec Drilltronic, poraus- ja kierteityskone. Sähkötoiminen. Kierteet M2-M20, porausteho Ø16mm, Alu Ø20mm.

Koneelle on saatava helppokäyttöinen paikoituslaite VAPS system!!

 

 

Lisää tietoa tästä Lataa esite tästä

 

Katso VIDEO

Paras ratkaisu joustavuuden kannalta on kiinnittää kierteityskone tukevaan vaunuun, jossa on lukittavat pyörät alla, jolloin kierteittää voidaan pöydän kannella, tai kävellä vaunun kanssa pitkän palkin vieressä (koneet saa myös vaakaan ja pystyyn kierteittävällä moottorin pidikkeellä) ja tehdä kierteitä vaunusta palkkiin tai tehdä kierteet vaunusta samalla kiinnityksellä missä alku reiätkin on tehty, esim. sätkärin pöytä. Kaikenlaiset kierteitykset, viisteitykset ja kierteiden avaukset, esim. pintakäsittelyn jälkeen ovat koneiden pääsovelluskohteita, mutta kierteityskonetta voidaan käyttää myös kevyeen poraamiseen, ruuvin vääntöön jne. Bilz pikavaihtoistukan ansiosta työkalujen  vaihdot ovat salaman nopeita tehdä, koneeseen saa myös poraistukan samalla kiinnityksellä kuin kierretapinpitimetkin. Kierteityskoneet maksavat itsensä nopeasti takaisin ja ne ovat joustavasti muunnettavissa eri vaatimuksien ja olosuhteiden mukaisiksi. Kierteityskoneet eivät vaadi kovin suuria sarjoja, jotta niiden hankinta säätää kuluja, on helppo ja nopea tehdä muutaman kappaleen sarja kun kierteityspaikka työkaluineen on aina valmiina. Ei mene aikaa, työkalujen etsimiseen, kiinnityksiin ja asetuksiin. Hydraulista kierteityskonetta harkitseville: hydraulisilla kierteityskoneilla ei voi kierteittää kuin vain suhteellisien pienikokoisia kappaleita, ne ovat kalliita hankkia, eikä niitä voi siirrellä joustavasti, jolloin kaikki kappaleet täytyy tuoda koneelle, lisäksi ne vaativat huoltoa.
Tarkkuus ja herkkyys
Yhdensuuntaisuusvarsisto (pitää karan aina suorassa), sekä kaasu- tai ilmasylinterillä toteutettu kevennys takaavat sen, että kierretappi on helppo ja herkkä paikottaa reiän suulle. Kierretappi lähtee seuraamaan alkureiän suuntaa ja varren joustavuuden takia kierteen laatu on aina optimaalinen.
Markkinoiden nopein kone
Yhdensuuntaisuusvarsistojen käyttövarmuus ja tarkkuus, sekä moottoreiden ominaisuudet ovat markkinoiden parhaat, esimerkiksi M12 kierre 850 rpm nopeudella. Kierteityskoneen valinnassa tärkein asia on maksimaalinen kierrosluku ja sillä saavutettu maksimi kierre. Jos esimerkiksi tehdään päivä töitä 850 rpm nopeudella niin karkeasti ottaen 300 rpm nopeudella samaan työhön kuluu kolme päivää. Lue esimerkkilaskelma kierrosnopeuden vaikutuksista kuluihin tästä. 
Ei katkenneita kierretappeja
Valitettavasti kalliit tuotantokatkokset ja pilalle menneet kappaleet katkenneista kierretapeista johtuen ovat liian yleisiä käytettäessä kierteen tekoon CNC-koneita tai ”käsin” kierteitettäessä pistooli mallisilla koneilla. SL-kierteityskoneissa käytetään säädettävällä momentilla varustettuja kierretapinpitimiä ja lisäksi kun kierretappi on varresta johtuen aina suorassa niin tapin katkeamisen mahdollisuus on lähes olematon. Yhdensuuntaisuusvarren ansiosta myös kierretappien käyttöikä pitenee!
Ergonomia
Kierteityskoneen varsi on varustettu säädettävällä kevennyksellä, jolloin varsi voidaan säätää niin, että se kannattelee itse itsensä, joilloin käyttäjän ei tarvitse kannatella vartta tai moottoria, lisäksi varsi vastaan ottaa kiertetyksessä syntyvän vääntömomentin ja siitä johtuen ne eivät aiheuta käyttäjälleen minkäänlaisia rasituksia. Kaikki mallit on suunniteltu, sekä vasen että oikeakätisten käytettäviksi. Valikoimissa on myös varsia joilla voidaan kierteittää pöytätasolta myös lattialle. Yleinen tapa on sijoittaa kierteityskone siirrettävän vaunun päälle jolloin voidaan kierteittää esimerkiksi suoraan pöydälle jossa alkureikä on tehty, ei enää raskaita kappaleiden siirtoja.
RD äänenvaimennin
Powertools ilmamoottoreissa on hyvä äänenvaimennus joka on jatkuvan tuotekehityksen alla. Tuotekehityksen viimeisin aikaansaannos on RD-moottori (Reduced Decibel).Lisäksi kaikkien moottoreiden käyttö on turvallista, koska öljyinen poistoilma kulkee suodattimen läpi.
Laatu
SL kierteityskoneet on valmistettu kokonaan Ruotsissa laadukkaista komponenteista, Powertools valmistaa itse myös koneissa käytettävät moottorit. SL kierteityskoneiden käyttöikä on 15- jopa 30-vuotta. Asiakkaiden kertoman mukaan markkinoilla olevat Aasialaiset koneet ovat rikkoutuneet jopa kolmen kuukauden käytön jälkeen. Markkinoilla myydään "Itävaltalaisia" ja "Saksalaisia" kierteityskoneita edullisesti, mutta ne on valmistattu Kiinassa. Kierteityskoneet ovat lisäksi käytännöllisesti katsoen lähes huoltovapaita.
Takuu, varaosat ja huolto
Koneilla on vuoden takuu. kaikki varaosat toimitamme varastosta ja asiantunteva huoltomme palvelee nopeasti.
 

 

Malli
Työskentely alue
Rmin
260
750
750
500
Rmax
1200
1600
1600
1400
Max varren kevennyskyky Kg
3,5
3,5
5,2
5,2
Moottorin vääntömomentti Max. Nm
52
52
210
220
Varren max. kuormituskierre M
16
16
27
27

Moottori vaihtoehdot Max M / Rpm

M12 / 850rpm

M16 / 400rpm

M12 / 850rpm

M16 / 400rpm

M2-M27, 90 / 270 rpm

M2-M22, 150 / 450 rpm

M2-M20, 250 / 800 rpm

Vaihteet, M27, 90 rpm

M14-(16), 500 rpm

M10 (M12) 650 rpm

Ilman kulutus l/min
950
950
935
950
Käyttöpaine Bar
6-7
6-7
6-7
6-7
Ilmaletkun minimi Ø "
3/8
3/8
3/8
3/8
Suositeltu moottorin voiteluöljy
ISO VG 05
ISO VG 05
ISO VG 05
ISO VG 05
Kierteityskoneen paino Kg
18
18
25
39
Toimitukseen sisältyy

Jalusta, varsisto äänenvaimentimella, Ilmankäsittely-yksikkö, painemittari, 2,5 dl voitelu ja kierteitysöljyä, Moottorin pidike, ilmamoottori BILZ pikavaihtoistukalla.

 

  • Jalusta, varsisto äänenvaimentimella, Ilmankäsittely-yksikkö, painemittari, 2,5 dl voitelu ja kierteitysöljyä, Moottorin pidike, ilmamoottori BILZ pikavaihtoistukalla.
  • Jalusta, varsisto äänenvaimentimella, Ilmankäsittely-yksikkö, painemittari, 2,5 dl voitelu ja kierteitysöljyä, Moottorin pidike, ilmamoottori BILZ pikavaihtoistukalla.
  • Jalusta, varsisto äänenvaimentimella, Ilmankäsittely-yksikkö, painemittari, 2,5 dl voitelu ja kierteitysöljyä, Moottorin pidike, ilmamoottori BILZ pikavaihtoistukalla.
       

Optiot

 

Kääntyvä moottorinpidike

 

Kierretapinpitimet, poraistukka, supistusholkki

Kierteityspöytä, jalustat

Katalogi

 
  SL 1200, SL Junior ja SL Main kierteityskoneisiin on saatavana kääntyvä moottorin pidike joka voidaan lukita pysty tai vaaka asentoon. Kierretapinpitimet M2-M27 momentilla, poraistukat 13mm, adapterit poraistukalle, supistusholkit. Powertools toimittaa valmiita kierteityspöytiä ja jalustoja. Kierteityspöydän voi valmistaa myös itse, ohessa linkistä pöytämalli. Malli kierteityspöydästä. Lataa katalogi tästä
 

 

Syvyyskontrolli

 

Pikapuristin

Puristin

 
  Syvyyskontrolli on tarpeellinen vain kun kierteen syvyyden pitää olla tarkka. Kätevä pikapuristin kappaleen kiinntiykseen. Pikaliike ja kiristys. 75, 100 ja 200mm vaihtoehdot. Puristin koneen pöytään kiinnitystä varten. Kone voidaan ruuvata myös vakio jalasta pöytään kiinni.
 

 

Automaattinen voitelu

 

 
 
 
Sumuvoitelu laite kierretapille, joka voidaan asentaa käyttäjän toimimesta kierteityskoneeseen. Portaaton öljymäärän säätö, 0,1-30ml/min, säädettävä suutin 10-30 astetta. 130,00 € / Alv 0% Isompi kuva