Pora­kierteitys­­koneet

PORAUS- JA KIERTEITYSKONE DRILLTRONIC

DRILLTRONIC on markkinoiden ainoa integroitu poraus- ja kierteityskone, joka on varustettu innovatiivisella yhdensuuntaisuus varrella, joka mahdollista joustavan poraamisen ja kierteityksen ilman työkappaleen siirtämistä. Kone onkin periaatteessa säteisporakone, mutta paljon monipuolisempi, kevyempi ja joustavampi käyttää, mahdollisuus puoli- ja (täysautomatiikkaan, tulossa pian).

Rakenne on suunniteltu tekniikalla, joka mahdollistaa tasaiset ja nopeat paikoitukset varmistaen jäykkyyden ja tarkkuuden koneistuksen aikana.

Malli DT131000: moottori harjaton 200 – 255 V 50/60 Hz, kierrosnopeus 100-1000rpm, porauskapasiteetti kierukka poralla Ø13mm, reikäjyrsimellä Ø20mm, kierteitys kapasiteetti M12, mekaaninen kierrosnopeuden vaihto 0 kpl, karan iskunpituus 120mm, vaakapuomin nosto / lasku 500mm.

Malli DTS161250: moottori harjaton 200 – 255 V 50/60 Hz, kierrosnopeus 30-1250rpm, porauskapasiteetti kierukka poralla Ø16mm, ALU 20mm, reikäjyrsimellä Ø30mm, kierteitys kapasiteetti M20, mekaaninen kierrosnopeuden vaihto 1 kpl, karan iskunpituus 120mm, vaakapuomin nosto / lasku 500mm.

Malli DT134500: moottori harjaton 200 – 255 V 50/60 Hz, kierrosnopeus 125-4500rpm, porauskapasiteetti kierukka poralla Ø10mm, reikäjyrsimellä Ø15mm, kierteitys kapasiteetti M8, mekaaninen kierrosnopeuden vaihto 1 kpl, karan iskunpituus 120mm, vaakapuomin nosto / lasku 500mm.

Optiot:

Voitelujärjestelmä, laserpaikannus, jäähdytysjärjestelmä, erittäin tarkka syvyyskontrolli, työpöydät, jalat,  pitimet jne.

DRILLTRONIC porakierteityskoneet; DT131000, DTS161250 ja DT134500 myydään perusmalleina manuaalisina.

Puoliautomaattinen nc DRILLTRONIC; Varustetaan VAPS kontrolli järjestelmällä tai VAPS-Z + poraus kontrollilla (edellyttää VAPS), jolloin automatiikka ohjaa karan oikeaan työstökohtaan ja lukitsee varren.

Automaattinen nc DRILLTRONIC; (tulossa pian) Varustetaan niin, että on mahdollista ladata täydellinen nc ohjelma, joka sisältää pystysuuntaisen liikkeen poraukseen ja kierteitykseen sekä horisontaalisen ja säteittäisen liikkeen, jolloin koneen käyttäjän tarvitsee vain ladata ohjelma ja siirtää työkappaleet.

VAPS – OHJAUSJÄRJESTELMÄ

Uuden VAPS-ohjausjärjestelmän (Volumec ® Assisted Positioning System) helpon ja intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta on mahdollista suorittaa poraukset ja kierteitykset ennalta määritellyillä mitoilla.

VAPS PERUSTOIMINNOT OVAT:

Työkappaleen sijainnin nopea tunnistaminen (nolla asetus), ohjattu paikannus ja automaattinen varren lukitus, kun asema on oikea, poraus kaavioiden ohjelmointi kaiken muotoisille osille (X, Y, työkalun halkaisija). Automaattinen reikäpiirin laskenta. Ohjelmointi myös oppivassa myös AUTO-LEARNING-tilassa. Automaattinen asetus kierteen nousu ja syvyys, voidaan käyttää myös ”manuaali” tilassa. Poraus ohjelmien tuonti ja vienti USB-portin kautta, PC-liitännät ja LAN-portti.

VAPS-Z + AUTOMAATTINEN PORAUS Z-AKSELILLA

Tässä ohjain versiossa on kaikki VAPS ominaisuudet, tällä ohjaimella on lisäksi mahdollista tehdä automaattisia porauksia halutulla nopeudella ja syvyydellä.

VAPS-Z PERUSTOIMINNOT OVAT:

Ohjelmoitava poraus syvyys ja leikkuu nopeus. karapysäytys mahdollisuus kesken poraussyklin esim. lastunpoistoa varten. Vaakapuomin noston ja laskun mittaus, harjaton moottori ja pulssianturi paikoitusta varten, terän esiasetus 10 kpl, 30 eri porauskaaviota.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by