DEMANDERS, KAINDL ja CUOGHI

PORANTEROITUSKONE DEMANDERS BSM 35 Ø 2-35mm

   

Ruotsalaiset Demanders BMS 35 poranteroituskoneet tarjoavat järkevän ja taloudellisen ratkaisun tylstyneiden porien aiheuttamiin ongelmiin. Poran teroittamiseen tarvittava aika on lyhyt ja teroitus operaatio yksinkertaisen. Kone on helppokäyttöinen, tukeva, raskas ja vakaa minkä ansiosta myös täysin kouluttamatonkin käyttäjä voi saavuttaa korkealaatuisen tuloksen. Poranteroittimilla BMS 35 voidaan terottaa myös vasenkätisiä poria. Koneet toimitetaan käyttövalmiina sis. kivet.

ErittelyBSM 35
Poran teroitus Ø2-35 mm
Kärkikulman asetus80°-160°
Päästökulman asetus0-18°
Jännite220 V/250 W
Mitat250 x 400 mm
Paino28 kg
Varakivi BSM-35-1060 Ø60 mm
Varakivi BSM-35-1035 Ø35 mm

 

KAINDL PORANTEROITUSKONEET!

Kaindl poranteroituskoneet on valmistettu 100% Saksassa. Kaindl Poranteroituskoneilla kaikki osaavat terottaa ilman kokemusta, ne ovat tarkkoja, monipuolisia ja tarkoitettu ammattikäyttöön. Suomenkieliset käyttöohjeet! Hinnat alkaen 1390,00 € / Alv 0%.

PORANTEROITUSKONE BSG 20 / 2 2-20mm

Helppokäyttöinen edullinen perus poranteroituskone, jolla voidaan teroittaa kaikki poranterät, porrasporat, ohutlevyporat ja puuporat. HSS ja kovametalliporat. Graniitti jalusta. Toimtukseen sisältyy, korundum kivi 80 karkeudella, suurennuslasi ja kiven timantti oikaisin.

PORANTEROITUSKONE BSM 20 2-20mm

Helppokäyttöinen poranteroituskone, kierukkaporien, ohutlevyporien, porrasporien, puuporien, lapioporien ym. teroittamiseen. HSS ja kovametalliporat. Graniitti jalusta. Toimtukseen sisältyy, CBN B 76 kivi ja suurennuslasi Led valolla. Erona BSG malliin ovat CBN kivi, suurennuslasin valo, sekä monipuolisemmat lisävaruste mahdollisuudet, mm. upottimien terotus.

Esite BSM 20   

Käyttöohje BSM 20

PORANTEROITUSKONE BSG 60 3-60mm

Helppokäyttöinen poranteroituskone, kierukkaporien, ohutlevyporien, porrasporien, puuporien, lapioporien ym. teroittamiseen. HSS ja kovametalliporat. Graniittijalusta. Toimitukseen sisältyy, korundum kivi 60 karkeudella, kiven timantti oikaisin ja suurennuslasi led valolla. Perusvarustelulla teroituskapasiteetti on Ø40mm. Jos halutaan terottaa Ø 60mm asti tarvitaan lisäprisma 10602.

Esite BSG 60   

Käyttöohje BSG 60

CUOGHI PORANTEROITUSKONEET

Cuoghi on yksi Euroopan johtavista porateroituskone valmistajista ja erityisesti työkalujen teroituskoneissa.
Tehdas on perustettu vuonna 1972 ja sijaitsee Modenassa Italiassa. Cuoghi poranteroituskoneet ovat hyvä valinta kun terotettavaa on paljon, tarvitaan mikroporien terotusta. Koneet soveltuvat myös terotuspalveluita tarjoaville yrityksille, cnc koneilla voi valmistaa myös poranteriä.

Tehdas valmistaa kolmea eri sarjaa koneita.

APE – sarjan koneilla voidaan teroittaa, kierukkaporia, kierretappeja, upottimia, askelporia ja isoja poria ja lisävarustevalikoiman ansiosta minkä tahansa työkalun teroitus onnistuu.

MICRA-sarja on suunniteltu kovametalli- ja HSS-porien teroittamiseen. Mukana toimitettavien lisävarusteiden, kuten optisen projektorin ja kahden tarkan istukan ansiosta voit myös teroittaa mikroporia.

MAC – 4-akseliset CNC-työkaluhiomakoneet
CNC-työkaluhiomakoneet MAC-sarja on suunniteltu kaikille yrityksille, jotka haluavat teroittaa leikkuuteränsä itse, helposti ja tarkasti ja melko alhaisin kustannuksin.

Hiomakone sarja IDEAL – 6-akseliset CNC-työkaluhiomakoneet
CNC-työkaluhiomakoneet IDEAL-sarja: helppokäyttöinen. CNC: hen integroidun ohjelmiston avulla voit teroittaa tarvitsemasi työkalut kuten yleis-työkaluhiomakoneella.

PORANTEROITUSKONE APE 40 UP 2-40mm

APE – sarjan koneilla voidaan teroittaa, kierukkaporia 40° – 180° kulmissa, kierretappeja, upottimia, askelporia, keskiöporia, timanttiporia,  ja isoja poria jne, ja lisävarustevalikoiman ansiosta melkein minkä tahansa työkalun teroitus onnistuu. 

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE APE 60 3-60mm

APE – sarjan koneilla voidaan teroittaa, kierukkaporia 40° – 180° kulmissa, kierretappeja, upottimia, askelporia, keskiöporia, timanttiporia,  ja isoja poria jne, ja lisävarustevalikoiman ansiosta melkein minkä tahansa työkalun teroitus onnistuu. 

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE MICRA 10 INTEGRAL 0,5-16mm, optio 20mm

MICRA-sarja on suunniteltu kovametalli- ja HSS-porien teroittamiseen. Mukana toimitettavien lisävarusteiden, kuten optisen projektorin ja kahden tarkan istukan ansiosta voit myös teroittaa mikroporia. Negatiivinen ja positiivinen ohennus! 

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE MICRA 10 0,5-16mm, optio 20mm

MICRA-sarja on suunniteltu kovametalli- ja HSS-porien teroittamiseen. Mukana toimitettavien lisävarusteiden, kuten optisen projektorin ja kahden tarkan istukan ansiosta voit myös teroittaa mikroporia. Negatiivinen ohennus!

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE MAC 20 – 4 Akselia CNC

MAC – 4-akseliset CNC-työkaluhiomakoneet. CNC-työkaluhiomakoneet MAC-sarja on suunniteltu kaikille yrityksille, jotka haluavat teroittaa leikkuuteränsä itse, helposti ja tarkasti ja melko alhaisin kustannuksin. 

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE MAC 26 – 4 Akselia CNC

MAC – 4-akseliset CNC-työkaluhiomakoneet. CNC-työkaluhiomakoneet MAC-sarja on suunniteltu kaikille yrityksille, jotka haluavat teroittaa leikkuuteränsä itse, helposti ja tarkasti ja melko alhaisin kustannuksin. 

Lue lisää

PORANTEROITUSKONE IDEAL PRO – 6 Akselia CNC

Hiomakone sarja IDEAL – 6-akseliset CNC-työkaluhiomakoneet. CNC-työkaluhiomakoneet IDEAL-sarja: helppokäyttöinen. CNC: hen integroidun ohjelmiston avulla voit teroittaa tarvitsemasi työkalut kuten yleis-työkaluhiomakoneella.

Lue lisää

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by