Ruuvin­syöttö­automaatit 

OHTAKE RUUVIN­SYÖTTÖ­AUTOMAATIT

Japanilaiset OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit: laatua ja tehokkuutta teolliseen tuotantoon

OHTAKE on japanilainen yritys, joka on valmistanut ruuvinsyöttöautomaatteja jo yli 50 vuoden ajan. Yrityksen tuotteet tunnetaan laadustaan, kestävyydestään ja tehokkuudestaan.

OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit ovat täydellisiä vaihtoehtoja teolliseen tuotantoon, jossa ruuvin kiinnittäminen on tärkeä osa työprosessia. Automaatit nopeuttavat ja helpottavat ruuvityötä, mikä parantaa tuotannon tehokkuutta ja laatua.

OHTAKE ruuvinsyöttöautomaattien edut:

  • Laatu: OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja komponenteista. Ne kestävät hyvin vaativassakin teollisessa käytössä.
  • Kestävyys: OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit on suunniteltu kestämään. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista ja komponenteista, jotka kestävät hyvin kulutusta.
  • Tehokkuus: OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit nopeuttavat ruuvityötä merkittävästi. Voit ruuvata jopa tuhansia ruuveja tunnissa.
  • Hinta-laatusuhde: OHTAKE ruuvinsyöttöautomaatit ovat edullisia verrattuna muihin samantasoisiin tuotteisiin.

OHTAKE ruuvinsyöttöautomaattien valikoima:

OHTAKE tarjoaa laajan valikoiman ruuvinsyöttöautomaatteja, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät sekä ruuvinpoiminta- että automaattisyöttölaitteet.

Ruuvinpoiminta-automaatit:

Ruuvinpoiminta-automaatit poimivat ruuvit automaattisesti ruuvirasiasta ja asettavat ne valmiiksi ruuvaimen poimittaviksi. Ne ovat hyvä vaihtoehto, jos ruuveja on ruuvattava useita erikokoisia ja -tyyppisiä.

Automaattisyöttölaitteet:

Automaattisyöttölaitteet syöttävät ruuvit automaattisesti ruuvityökaluun. Ne ovat hyvä vaihtoehto, jos ruuveja on ruuvattava suuri määrä samankokoisia ja -tyyppisiä ruuveja.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Japanilaisissa OHTAKE ruuvinsyöttöautomaateissa yhdistyvät vuosikymmenien valmistuskokemus, jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön sopiva laatu ja edulliset hinnat. Alk. 615,00 € / Alv 0%. Kompakti valikoima, josta löytyvät ruuvinpoiminta- ja automaatti syöttölaitteet. Kysy tarjous!

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by