MCM manuaali-, opetettavat- ja cnc sorvit

MCM srl sorvit

CMC srl

Montevarchissa toimiva M.C.M. srl on perustettu vuonna 1988. Yritys valmistaa perinteisiä vaakasorveja, CNC-sorveja ja opettavia sorveja. Tähän päivään mennessä M.C.M. srl on valmistanut yli 3 000 sorvia, jotka valmistetaan ja kootaan täysin Italiassa.

Alkuvaiheessa yritys kehittyi ja saavutti markkinoiden ja asiakkaiden suosiota perustajansa Luciano Morbidellin kokemuksen ansiosta. Morbidelli on nuoresta saakka työskennellyt sorvien parissa ja erikoistunut niiden rakenteisiin. Jo useiden vuosien ajan hän on siirtänyt oppejaan pojalleen Andrealle, joka tukee häntä menestyksekkään perheyrityksen johdossa.

Tänään yritys juhlistaa 33-vuotista taivaltaan. Yritys on aina huomioinut markkinakysynnän ja kehittänyt asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita, minkä ansiosta se tunnetaan nykyään hyvin sekä Italiassa että ulkomailla. 

M.C.M.:n sorvi on tuote, jossa yhdistyy mekaaninen tehokkuus ja tekniset erikoisominaisuudet. Se on paljon enemmän kuin pelkkä työstökone, sillä se kuvastaa yritystä, joka on aina huomioinut asiakkaiden tarpeet ja kuunnellut heidän kommenttejaan ja ideoitaan. Tämän ansiosta yrityksen tuotteet ovat pystyneet vastaamaan jatkuvasti kehittyvän alan muuttuviin olosuhteisiin.

M.C.M.:n tekniseltä ja kaupalliselta osastolta asiakkaat saavat viipymättä vastauksen mihin tahansa kysymykseen sekä ehdotuksia tai varmistuksen kaikenlaiseen tuotantoon parhaiten sopivista ratkaisuista.

Tuotanto- ja kaupallisilla osastoilla työskentelevä henkilöstömme on erittäin pätevää ja alansa tuntevaa. Yrityksellä on ISO 9001 -sertifiointi ja sen henkilöstö on pätevää ja alaan erikoistunutta. Tänä päivänä yritystä pidetäänkin yhtenä maailman merkittävimmistä keskikokoisten ja isojen sorvien valmistajista. Hinnat alkaen 26800,00€ / Alv 0%.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by