Tuotteet

Sorvit, Luna, Knuth Machinetools, Weyrauch, AVIA, MCM

LUNA sorvit

Luna Sorvit ovat käteviä uudenaikaisia ja helposti käytettäviä  Luna sorvit soveltuvat korjaus-, kunnossapito- ja koulutustehtäviin. Koneet ja varaosat ovat varastossa Ruotsissa.

KNUTH MACHINETOOLS sorvit

Knuth koneet suunnitellaan Saksassa. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Nopeat toimitukset varaosille ja koneille Saksan varastosta.

WEYRAUCH sorvit

Saksalainen WEYRAUCH valmistaa huppulaadukkaita ja tarkkoja sorveja kaikkein vaativimmille asiakkaille. Sorvit on tarkoitettu keskeytymättömään tuotantokäyttöön. Valikoimissa manuaali- ja opetettavat sorvit. Koneet valmistetaan 100% Saksassa parhaista komponenteista. 

MCM sorvit

Italialainen 1988 perustettu MCM valmistaa perinteisiä- ja cnc-sorveja. Sorvit on valmistettu kokonaan Italiassa, laadukkaista materiaaleista ja komponenteista. MCM sorvit on tarkoitettu jatkuvaan tuotantokäyttöön.

AVIA työstökoneet

Puolalaisen vuonna 1902 perustetun AVIAN valikoimista löytyvät pystykaraiset työstökeskukset, vinojohteiset cnc-sorvit, manuaali sorvit, sekä manuaali- ja cnc-jyrsinkoneet. Koneet ovat korkealaatuisia, kestäviä ja tarkkoja ja tarkoitettu jatkuvaan teolliseen tuotantokäyttöön.

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by