Tuotteet

Sorvit, Knuth Machinetools, Cazeneuve, Strugovi Potisje

KNUTH MACHINETOOLS sorvit

Knuth koneet suunnitellaan Saksassa. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Nopeat toimitukset varaosille ja koneille Saksan varastosta. Saamamme asiakas palautteen perusteella, Knuth machinetools sorvit ovat osoittautuneet, luotettaviksi, laadukkaiksi ja tarkoiksi. Hintaan kuuluva perusvarustelu on kattava mm. digitaaliset näyttölaitteet, leukaistukat, tasokiinnityslaipat, keskiökärjet, pikavaihto teränpitimet, kiinteät- ja liikkuvat tukikelkat, lastuallas, takaroiskesuoja, karasuoja, vaihdepyörästön vaihtosarja, väliholkit jne, mallista riippuen. Hinnat alkaen 6390,00 € Alv 0%, pyydä tarjous!

Strugovi sorvit

Strugovi Potisje LTD on yritys, joka omaa yli 90-vuoden perinteen ja kokemuksen työstökoneiden tuotannosta. Ohjelmassa on sorveja, raskaiden- ja keskiraskaiden työkappaleiden käsittelyyn. PA- ja PD-sarjat sekä “Morando”-sorvit. Konetyyppejä on, sekä manuaali, että CNC-versioina.

Yritys on toimittanut 35 000 sorvia kaikkialle maailmaan, enimmäkseen Yhdysvaltoihin, noin 10 000 kappaletta, myös Kanadaan, Australiaan, Uuteen Seelantiin, Etelä-Koreaan ja EU:n alueelle, lähinnä Italiaan ja Saksaan. Kaikki koneet on rakennettu ensiluokkaisilla, materiaaleilla FAG laakerit, johteet on karkaistu 50 HRC ym ym. Käytetyt sorvit; uusien koneiden lisäksi tehdas myös kunnostaa omia ja muiden merkkien sorveja myyntiin lähes uuden veroisiksi; uudet johteet, laakerit, sähkökaappi, digitaalit, työkalun pitimet, lisäksi koneita voidaan tässä vaiheessa myös räätälöidä ym. ym. 12 kk:n takuulla. Kunnostetut koneet ovat hinnaltaan ja käyttöarvoltaan järkeviä hankkia. Tehtaalla on historiaa yhteistyöstä Gildemeisterin kanssa. Koneet ovat valmistajan mukaan samaa laatutasoa, kuin esimerkiksi, TOS, Harrison, Colchester, Poreba ja italialaiset valmistajat ollen kuitenkin hinnaltaan maltillisempia.

Cazeneuve sorvit

CAZENEUVE on erikoistunut yli 110 vuoden ajan perinteisten ja korkean teknologian koneiden suunnitteluun. CAZENEUVE koneet suunnitellaan ja valmistetaan Ranskassa Pont-Evequessa.

CAZENEUVE tekee sorvit erittäin helppokäyttöisiksi, nopeasti opittaviksi ja kykeneviksi tuottamaan hyvin monimutkaisia ​​osia. Konsepti, jolla aloitus kustannukset saadaan maltillisiksi ja tuotanto kustannukset kilpailukykyisiksi.

Yrityksen strategia perustuu käytännönläheiseen lähestymistapaan (operaattorien suunnittelemat sorvit operaattoreille), korkeaan tekniseen osaamiseen, tarkasti valvottuun tuotantoon ja korkealaatuiseen palveluun. CAZENEUVE kehittää yhä tuottavampia koneita, jotka vähentävät merkittävästi koneistuskustannuksia.

Valikoimista löytyvät; Xenon CNC Jyrsinkoneet, perinteiset FV jyrsinkoneet, ( Optica sorvit poistuvat valikoimista), Puoliautomaattiset sorvit OPTIMAX, joissa voidaan kytkimellä valita manuaali tai puoliautomaattitila. Digitaaliset opetettavat sorvit OPTIMAX CN ja tuotantosorvit iD MAX.

OPTIMAX3 ja OPTIMAX CN sorvit soveltuvat yksittäisten, pienten ja keskisuurien n. 250 kpl erien valmistamiseen. OPTIMAX3 ja OPTIMAX CN sorvit ovat mekaanisesti identtisiä ja hinnat ovat samat, mutta niissä on eri ohjausjärjestelmät. Ohjausjärjestelmien erot ovat:

  1. a) OPTIMAX CN on varustettu standardi SIEMENS 840D SL CNC ohjauksella ja OPERATE SHOP TURN käyttöohjelmalla. Nämä on tarkoitettu CNC-koneistusta tuntevien käyttäjien käyttöön.
  2. b) OPTIMAX3 on varustettu ohjausjärjestelmällä, jonka yksinomaan CAZENEUVE on kehittänyt Siemens 840D SL Microbox CNC: n pohjalta. Ohjelmaan voi perehtyä video linkistä http://www.cazeneuve.fr/machines-en/optimax/videos-optimax. Ohjelmaa voidaan käyttää ilman mitään tietoa ISO: sta ja se mahdollistaa kaikenlaisten koneistuksien helpon ohjelmoinnin: sorvaus, pinta, kierteet, kierteen korjaus, poraus, katkaisu, urat jne.

Koneet tarjoavat pohjimmiltaan kaksi työskentelyratkaisua, jotka valitaan kytkimellä:

o Joko “Manuaalitila” = manuaalinen työstö: tämä tila tarjoaa ominaisuudet, jotka löytyvät tavallisesta sorvista. Koneistus voidaan suorittaa vain ohjaussauvalla. Käyttäjä voi työskennellä ovien ollessa auki (istukkaan saakka) tai ovet suljettuina (mutta ei lukittuina). Se tulisi varata asetuksiin tai yksinkertaisiin työstötoimintoihin, kuten taso- tai lieriösorvaus.

o Tai “Automaattinen tila” = automaattinen työstö: työstöoperaatiot suoritetaan vain työkierron aloitus- ja pysäytyspainikkeilla. Automaattista työstöä varten ovien on oltava kiinni. Tämä tila tarjoaa enemmän mahdollisuuksia, mm. Profiilirakenteet.

Vaihtoehtoina voidaan korostaa erityisesti:

-Ohjelmatila, jota käytetään luomaan kokonaisia ​​ohjelmia, jotka edustavat kaikkia työkappaleen työstötoimenpiteitä. Sen tärkein etu on sekvensoida kaikki työstötyypit. Se voi myös sisältää osia ISO G -koodeista.

-DXF-tiedostoja käsittelevät ohjelmistopaketit:

Paketti nro 1: DXF- tai ISO-tiedostot, jotka luetaan koneella;

Paketti nro 2: OPTIMAX3-ohjelmisto PC + DXF- tai ISO-tiedostoille (koneella tai PC: llä)

Paketti nro 3: OPTIMAX3-simulaattori tietokoneella, koneistusajan laskenta + DXF- tai ISO-tiedostojen lukeminen (koneella tai tietokoneella)

 

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by