Tuotteet

Työ­kalut ja metallin­työstö­koneet koulutus- ja kunnossa­pito­käyttöön

Insize mittausvälineet

Insieze valmistaa erittäin kattavan valikoiman laadukkaita ja edullisia mittavälineitä kuten, käsimittavälineet, työstökone näytöt ja mittasauvat, anturit, näytöt, työkalun ja kappaleiden mittaus, mikroskoopit, kannettavat mittarit, voiman ja kovuuden mittaus, vaa`at, momentin mittaus ja paljon muuta.  

Kemmler työkalunpitimet

Kemmler valmistaa erittäin kattavan valikoiman edullisia ja laadukkaita työkalun pitimiä, sorville, jyrsinkoneelle, porakoneelle, cnc työstökoneille jne. Valikoimissa myös lastuvia työkaluja, käsimittavälineitä ja ruuvipuristimia. 

Luna tarjoaa yhden markkinoiden laajimmista työkalu- ja tarvikevalikoimista teollisuuteen ja rakennusalalle. Valikoimaa löytyy harraste käytöstä aina teollisuuteen, yli 50000 tuotetta ja 500 vahvaa tuotemerkkiä. 

Saksalainen vuonna 1923 perustettu Knuth machinetools on yksi Euroopan suurimmista metallintyöstökone ja tarvike valmistajista. Knuth koneet suunnitellaan Saksassa ja valmistetaan Knuthin omilla tehtailla tai Knuthin tarkkaan valitsemilla pitkä aikaisilla yhteistyökumppaneilla. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Knuth koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Koneilla on 1-vuoden takuu ja ne ovat turvallinen hankinta, koska kaikkiin koneisiin löytyvät varaosat Saksan varastosta nopealla toimituksella. Hinnaston hinnat ovat viitteellisiä ja niihin lisätään Alv 24%, sekä toimituskulut, pyydä päivän tarjous!

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by