Tuotteet

Työ­kalut ja metallin­työstö­koneet koulutus- ja kunnossa­pito­käyttöön

Luna toolstore

Ruotsalainen Luna toolstore on Pohjoismaiden suurin ammattikäyttäjille suunnattujen koneiden, työkalujen, tarvikkeiden ja mittavälineiden toimittaja yli 160000 artikkelin valikoima heti toimitukseen Ruotsin varastosta.

Lunan erittäin kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät, työkalut viilaukseen, hiontaan ja harjaukseen, käsityökalut, kiinnitys- ja puristustyökalut, Juottaminen, metallin- ja puuntyöstökoneet, momenttityökalut, mittaaminen, lastuavat työkalut, hitsaus ja paineilma ym,,,,ym. Kaikkea löytyy!! 

Niin kuin kaikessa, myös Aasiassa valmistetuissa koneissa on huomattavia laatu eroja. Markkinoilla myytävien, kaikkein edullisimpien koneiden laatu on heikko, varaosien saanti olematonta, osien saanti kestää kauan ja on kallista. Ovat siis monesti kertakäyttötavaraa. Edustamamme, Saksalainen vuonna 1923 perustettu Knuth machinetools on yksi Euroopan suurimmista metallintyöstökone ja tarvike toimittajista. Knuth koneet suunnitellaan Saksassa, kaikki komponentit pitää olla Knuth Machinetoolsin vaatimuksien mukaisia. Koneet valmistetaan Knuthin omilla tehtailla Aasiassa tai Knuthin tarkkaan valitsemilla pitkä aikaisilla yhteistyökumppaneilla Aasiassa, Kiinassa, Taiwanissa jne. Koska, jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin, uskallamme väittää, että Knuth Machinetools koneet ovat luokassaan markkinoiden laadukkain ja turvallisin hankinta. Koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Ohittamaton hinta laatu. Koneilla on 1 vuoden takuu ja kaikkiin koneisiin löytyvät varaosat Saksan varastosta nopealla toimituksella. Hinnaston hinnat ovat viitteellisiä ja niihin lisätään Alv 24%, sekä toimituskulut, pyydä päivän tarjous!

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by