Tuotteet

Työ­kalut ja metallin­työstö­koneet koulutus- ja kunnossa­pito­käyttöön

Luna toolstore

Ruotsalainen Luna toolstore on Pohjoismaiden suurin ammattikäyttäjille suunnattujen koneiden, työkalujen, tarvikkeiden ja mittavälineiden toimittaja yli 160000 artikkelin valikoima heti toimitukseen Ruotsin varastosta.

Lunan erittäin kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät, työkalut viilaukseen, hiontaan ja harjaukseen, käsityökalut, kiinnitys- ja puristustyökalut, Juottaminen, metallin- ja puuntyöstökoneet, momenttityökalut, mittaaminen, lastuavat työkalut, hitsaus ja paineilma ym,,,,ym. Kaikkea löytyy!! 

Saksalainen vuonna 1923 perustettu Knuth machinetools on yksi Euroopan suurimmista metallintyöstökone ja tarvike valmistajista. Knuth koneet suunnitellaan Saksassa ja valmistetaan Knuthin omilla tehtailla tai Knuthin tarkkaan valitsemilla pitkä aikaisilla yhteistyökumppaneilla. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Knuth koneet soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Koneilla on 1-vuoden takuu ja ne ovat turvallinen hankinta, koska kaikkiin koneisiin löytyvät varaosat Saksan varastosta nopealla toimituksella. Hinnaston hinnat ovat viitteellisiä ja niihin lisätään Alv 24%, sekä toimituskulut, pyydä päivän tarjous!

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by