Tuotteet

Työ­kalut ja metallin­työstö­koneet koulutus- ja kunnossa­pito­käyttöön

Luna toolstore

Ruotsalainen Luna toolstore on Pohjoismaiden suurin ammattikäyttäjille suunnattujen koneiden, työkalujen, tarvikkeiden ja mittavälineiden toimittaja yli 160000 artikkelin valikoima heti toimitukseen Ruotsin varastosta.

Lunan erittäin kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät, työkalut viilaukseen, hiontaan ja harjaukseen, käsityökalut, kiinnitys- ja puristustyökalut, Juottaminen, metallin- ja puuntyöstökoneet, momenttityökalut, mittaaminen, lastuavat työkalut, hitsaus ja paineilma ym,,,,ym. Kaikkea löytyy!!

 

Knuth

Saksalainen Knuth machinetools on yksi Euroopan suurimmista metallintyöstökone ja tarvike toimittajista, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1923. Koneet valmistetaan Knuthin valitsemilla pitkä aikaisilla yhteistyökumppaneilla Aasiassa, Kiinassa, Taiwanissa jne. Jokaisen koneen on läpäistävä tehtaan 5-tasoinen laadunvarmistus sarja, joka kattaa kaiken, alkaen sisääntulo tarkastuksesta suoruus ja suuntaus tarkastukseen, teknisestä ja geometrisestä tarkkuus testistä lopulliseen hyväksymistestiin. Koneet ovat luotettavia ja soveltuvat mallista riippuen, koulutus-, huolto- tai kevyeen tuotanto käyttöön. Ohittamaton hinta laatu. Turvallinen hankinta, koska varaosatoimitukset ja takuut pelaavat.

 

Lataa kuvasto tästä

Hinnat Saksankielisestä kuvastosta tästä. Hinnaston hinnat ovat osin viitteellsiä ja niihin lisätään Alv 24%, sekä toimituskulut, pyydä tarjous!

 

Valmistajan kotisivu

Pyydä tarjous

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Tilaa uutiskirje
Marketing by