Linna Trade Oy

Linna Trade Oy on myyntiyritys, jonka toiminta perustuu omaan maahantuontiin. Yritys perustettiin vuonna 1995 nimellä Insinööritoimisto Mauri Linna palvelemaan Suomen metalli- ja elektroniikkateollisuutta. Yrityksen nimi muutettiin vuonna 2003 Linna Tradeksi ja vuoden 2017 alusta yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi.

Yrityksen perustajan, Mauri Linnan, vankka, lähes 40-vuoden kokemus käytännön konepajatyöstä eri tehtävissä mm. konepajainsinöörinä sekä alan kouluttajana antoivat hyvät lähtökohdat myynti- ja maahantuontiyrityksen perustamiseen.

Alkutaipaleellaan Linna Trade Oy lanseerasi Suomeen paineilmatoimiset kierteityskoneet ja onnistui lisäksi löytämään muutamia muita innovatiivisia tuotteita yrityksen toiminnan tukipilareiksi. Linna Trade Oy on kohta 30-vuotiaan historiansa vakiinnuttanut asemansa Suomessa, luotettavana laadukkaiden teollisuus tuotteiden toimittajana.

Tuotteet

Myyntiohjelmamme käsittää vain luotettavia Euroopassa valmistettuja tuotteita, jotka on tarkoitettu pitkäaikaiseen teolliseen tuotantokäyttöön ja joiden laatu ja ominaisuudet vastaavat nykyaikaisen teollisuuden tarpeita. Tuotteiden kilpailukykyyn vaikuttavat useat eri osatekijät, kuten tuotteen käyttöikä, varaosien saanti, toimitusaika, laatu, hinta, oheispalvelut, asiakaspalvelu, huoltopalvelut, ominaisuudet, toimintavarmuus, hankintahinta, soveltuvuus käyttötarkoitukseen, ergonomia, jälkihoito, sekä se kuinka nopeasti tuote maksaa itsensä takaisin jne.

Edellä mainitut asiat vaikuttavat työvälineiden osalta ratkaisevasti työn tuottavuuteen ja erityisesti nämä asiat huomioon ottaen teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että valikoimissamme olevat tuotteet ovat asiakkaillemme toimiva ratkaisu mahdollisimman kustannustehokkaaseen hankinta hintaan. Kaikki tuotteet toimitamme asiakkaalle suoraan tehtaalta, ilman välivarastointia, mistä johtuen tuotteidemme hinta-laatusuhde on korkeata tasoa.

Linna Trade OY

 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi

Myynti ja huolto

 Huoltoon lähetettävistä koneista pitää sopia ennen lähetystä! 

010 311 7040

 linnatrade@linnatrade.fi

Tuotteet

Linna Trade OY 

Federleynkatu 1
33400 Tampere

 linnatrade@linnatrade.fi